Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NO ONE IS PERFECT

Måste erkänna… 

Choklad och kaffe är så gott! Ibland måste man få njuta av livets goda 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vad är det för liv om man inte får lite vardagslyx!

  JESLI 2013-02-19 15:23:00 http://instagram.com/jesli_life
  Svara
 • Hej ida! Jag vill verkligen inte att du tar detta på fel sätt så jag ska försöka formulera mig bra.
  Du är en grym träningsinspiration och din blogg innehåller mycket bra tips på träning, recept etc
  Men jag kan ibland känna att du bidrar och medverkar till den extrema träningshets som råder bland ungdomar just nu. Detta eftersom du verkar så sjukt jävla hälsosam hela tiden – du tränar och äter alltid bra, dricker ingen alkohol, äter aldrig en pizza eller godis osv. Och jag menar absolut inte att man behöver göra det heller för har uppfattat det som att du inte gillar sådan mat och socker ändå. Men det jag försöker säga är att (iallafall jag) ibland då får lite ångest och känner mig dålig, onyttig och ohälsosam bara för att jag råkar älska att både festa och äta lördagsgodis haha! Men det känns som att det är så långt ifrån det du förespråkar som det rätta att jag mår lite dåligt. Trots detta vet jag att jag annars äter och tränar bra 🙂
  Men kanske är detta bara jag som jämför mig för mycket med andra, har en tendens att göra det tyvärr. Tänkte bara att detta är något som du kan ha i åtanke då stressen på att vara perfekt är otroligt stor idag och du med din stora blogg når ut till många som en bra förebild. Men bara för det betyder det ju inte att lite annorlunda livsstilar är felaktiga.
  Menar absolut inget illa mot dig personligen och jag förstår ju vad du vill förmedla med din blogg 🙂 som jag förövrigt verkligen tycker jättemycket om!! Hoppas du förstår vad jag ville få fram med denna långa och säkert sjukt otydliga kommentar haha!
  Sköt om dig / kramar

  Ida 2013-02-18 21:26:00
  Svara
 • Gott med mörk choklad!

  Emmeli 2013-02-18 20:18:00 http://www.stairwaytoheaven.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida, jag skulle verkligen behöva din hjälp då du är kunnig inom detta område, eftersom du själv är dansare.
  Har försökt att gå ner i vikt till och från under flera år men aldrig lyckats. Väger 79 och är 1.74 lång, är väldigt musklig men är liksom ganska stor och och har mycket fett kring magen framförallt. Jag har hört att man går ner i vikt av att dra ner på kolhydrater men det är här det stora problemet kommer. Jag dansar ca 20h i veckan vilket blir flera pass om dagen, och gör att jag behöver mycket energi till att orka och vara fokuserad. Men vad ska jag äta för att jag ska gå ner i vikt om jag inte kan skippa kolhydrater helt? Har du exempel på vad jag kan äta för frukost och kvällsmat? Och om det finns nånting annat jag kan göra för att gå ner i vikt?!Tacksam för svar, älskar din blogg och du är så inspirerande!Kram Josefine

  Josefinelh 2013-02-18 17:54:00
  Svara
 • Ida, du är så bra!

  Andrea 2013-02-18 16:38:00
  Svara
 • Usch så sorgligt att du känner så mycket skuld och skam för en liten bit choklad och en kopp kaffe.

  Annika 2013-02-18 16:27:00
  Svara
 • Ja, det måste man verkligen få göra ibland om man känner för det 🙂

  Emilia 2013-02-18 15:51:00 http://emiliaas.webblogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind