Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNING EFTER SJUKDOM

Efter 7 veckor med en seg förkylning så börjar jag nu äntligen se ljuset. Har känt mig frisk i 2 dagar nu och känner mig redo att börja träna igen. Wihoo.

Det många (inklusive mig själv) alltid gör fel är att börja träna för tidigt och för hårt. Denna gången så ska jag därför vara klok och börja lätt och trappa upp. I morse körde jag därför ett kort styrkepass för magen på 4 olika övningar i rad och 3 varv. Det brännde i min lilla mage och för första gången på flera veckor kände jag mig stark igen! 🙂

Så idag är det enda träningen + en liten promenad senare idag. Så till alla er som varit sjuka och ska komma igång kommer här några kloka ord…

Vila hellre en dag för mycket och börja lätt och trappa upp. Varför skynda egentligen?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack för ditt inlägg. Jag är inne på min tredje vecka av förkylning och en hosta som verkligen inte vill ge sig. Jag längtar så efter att få träna och jag är orolig att jag kommer få börja om från noll och de små muskler jag börjat byggt upp har försvunnit. Jag känner också av i kroppen att jag inte har tränat på länge. Med alla smärta jag känner av i mina skuldror. Men jag gör kanske klokast i att vänta med träningen ett tag till, fast jag inte vill…

  Helena 2013-02-18 12:06:00
  Svara
 • Klokt tänkt!

  Nelsonkatt 2013-02-16 23:18:00
  Svara
 • Så är det verkligen. Var sjuk i nästan tre månader och tappade allt var träning heter. När jag körde igång igen blev jag sjuk på nytt och det var riktigt jobbigt. Denna gången startade jag försiktigare med träningen och väntade tills jag VERKLIGEN kände mig frisk.

  Kicki 2013-02-16 15:04:00 http://ridelikeyoustoleit.shapemeup.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt