Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LJUVLIGT MELLANMÅL

Mellistimez. Skivad banan. Kanel. Crunchy Jordnöttssmör. LYCKA!

Instagram: @idawarg

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag har en fråga, och jag hoppas verkligen du kan hjälpa mig!
  Min kost är i stort sett endast baserad på LCHF men om två veckor ska jag åka till Italien. Och som du nog vet så är den italienska maten vääääldigt kolhydratrik. Pasta, pizza, panini, bakelser jaa, you name it! Även om jag nog klarar av att hålla mig borta från bakelser och glass (måste kanske smaka någon gång dock hehe) kan du ge mig tips på mat jag ska äta? Eller hur jag kan göra nu dessa veckor innan? Tycker du jag ska förändra min kost dessa veckor innan för att jag ska åka till Italien? Hoppas verkligen du kan hjälpa mig!

  //Paulinasuonvieri.blogg.se

  Paulinasuonvieri.blogg.se 2013-02-14 13:23:00
  Svara
 • Hej ida! Kan man äta jordnötssmör även om man försöker gå ner i vikt? Innehåller inte det jättemycket kalorier? 🙂

  Isabelles 2013-02-14 11:03:00
  Svara
 • Hej Ida! Först och främst: tack för en härlig och inspirerande blogg! Jag har en fråga om bencurlen med pilatesboll som du har visat ett par gånger här (man ligger på rygg på golvet med en eller två fötter på bollen och rullar den fram och tillbaka). Jag har provat att höra med båda benen på bollen, har varit noga med att ryggen skall vara rak men ändå känns det inte som om övningen tar i låren/rumpan utan snarare i typ…vaderna! Vad tror du att jag gör för fel? Vänliga hälsningar Piia

  Piia 2013-02-13 18:13:00
  Svara
  • Svar på Piias kommentar.

   Testa att spänna och höja rumpan mer. Det kommer kännas i vaderna också då en av vadmusklerna passerar knäleden och har som funktion att även den flektera i knäled. Men det ska även kännas i baksida lår. Testa höja rumpan och verkligen fokusera på baksida lår. 

   idawarg 2013-02-14 09:39:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind