Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TACK FÖR ALL KÄRLEK!

Vill bara tacka för all kärlek ni ger mig ♥ Är full med energi efter att ha läst era kommentarer om träningslycka. Här kommer en kommentar…

”Idag har jag dansat balett! (som varje lördag) Bästa pausen från livet och allt som hör till. Tack vare din stretchvideo som jag gjort varje dag kändes det som att det gick bättre än förra veckan, tänk att en veckas stretching hjälper så mycket! tack för den bästa och peppande träningsbloggen, utan din blogg hade jag inte varit lika stark och träningsglad som jag är idag. och dina recept gör det ännu bättre!!! kram på dig fina Ida!”

Så underbart att höra och kul att stretchprogramet hjälp dig i din dans. Jag körde alltid detta innan mina balettklasser då det öppnar upp höften och gör det enklare att utföra tekniskdans på ett korrekt sätt. Rekommenderar verkligen alla dansare att testa detta innan klass, eller innan en hård stretch som tex spagat eller splitt. Bara att sätta på play och följa efter…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • du skulle verkligen passa som brunett! 🙂
  riktigt bra blogg, tack för all inspiration! 

  Sanna 2013-02-10 18:38:00
  Svara
 • Åhh du anar inte hur glad jag blev när jag fick se min kommentar i inlägget! att du valde just MIN av alla! har skrivit ett inlägg om dig och skulle bli sååå glad om du tog dig tiden att läsa det: http://amandamolander.blogg.se/2013/february/ida-warg.html#comment
  stort tack för allt du gjort! du är bäst.

  Amanda Molander 2013-02-10 17:43:00 http://amandamolander.blogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind