Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MELODIFESTIVALEN 2013

God Morgn vänner! Vaknade av att jag sjöng Cobacabanana 😀 Haha följer numera melodifestivalen slaviskt då det är så kul att kolla på alla jag känner, både dansare och artister. Ett underbart spektakel även om programledarna ibland är mer underhållande än artisterna.

Men i alla fall måste jag ge ett STORT GRATTIS och säga att jag är grymt stolt över min vän Sean! Är så glad över att han gick vidare till stora finalen igår, han är verkligen värd all framgång!

Också kul att se Anton Ewald på scenen igår. WOW vilken kille! Det är världsklass på honom då han bara inte kan sjunga utan tillskillnad från många andra artister så är han även professionell dansare och är lika bra på att dansa som sina dansare. Respekt! Eric Saade kan slänga sig i väggen och Justin Bieber bör vara lite rädd för denna kille…

Kollar ni på melodifestivalen? Vem är er favorit i så fall? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Gumman du kan slänga dig i väggen

  Louisa 2013-02-10 15:26:00
  Svara
 • God förmiddag 🙂

  Tack för en otroligt inspirerande blogg.
  En liten input bara, länken är halvbra 😉
  Kram på dig

  Cissi 2013-02-10 10:53:00
  Svara
 • Satt och kollade Mello igår och frågan kom upp bland mina vänner: ”Hur blev Sean känd?”. Jag som följde Floor Filler 2005 och 2006 slaviskt under den tiden hade ju svaret. Sen slog det mig, Ida Warg…. Fan det är ju där jag känner igen namnet så himla väl ifrån. Läser din blogg varje dag och har vart säker på att jag känner igen ditt namn sen tidigare. Så jag googlade deltagarna under Sean’s säsong lite snabbt och just det, där fanns en Ida Warg. Antar att det är du? 🙂 

  Linn 2013-02-10 10:07:00
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hahah jajamen det var jag och Sean i Floor Filler. Många brukar känna igen mitt namn och ansikte men vet inte att det är från Floor Filler, men det stämmer. Jag och Sean var danspartners där 🙂

   idawarg 2013-02-10 10:43:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind