Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET HÄR SKULLE JAG VILJA SÄGA TILL 16-ÅRIGA MIG!

DET HÄR ÄR EN RUBRIK ÖNSKAD AV ER.

Jätte många roliga rubriker ni har föreslagit till mig. Här kommer den första jag valt. Det här skulle jag vilja säga till 16-åriga mig…

Lek dig igenom gymnasiet precis som du håller på med och njut av varenda sekund! Dock bör du festa lite mindre på lördagar då du har elitträning med tävlinggruppen på söndagar som innehåller 1,5 timme hård Disco Träning + ett 1,5 timmes pass med styrka och kondition direkt efter. Inte bra för hjärtat att vara bakis! 😉

Sedan skulle ja också undvika att bli ihop med den där hårdrockaren! Även om det var en rolig tid med mycket kärlek så kommer det innebära ett jobbigt efterhängset ex + hennes morsa som ringer din kille och försöker övertala honom att komma tillbaka, många avundsjuka tjejer som vill åt din sjungande rockkille, fyllbråk och svartsjuka. Lägg istället fokus på din dans och ditt tävlande!

Jag vill också berätta att du är väldigt begåvad och med lite extra träning på ditt singelprogram så kommer du tillslut ta guld i högsta klassen i singeldans, så tro på dig själv! Samma tävling kommer du även vinna guld i de högsta klasserna i både par och grupp. Du kommer känna en enorm lycka och du kommer inte ha en aning om att det faktiskt är din sista discotävling som du någonsin gör och att du någon månad senare sitter inlåst i en stor lägenhet i Stockholm/Hammarby Sjöstad och är med i en dokusåpa och tävlar tillsammans med Sean Banan i danstävlingen Floor Filler.

Även om du älskar dans så skulle jag råda dig att överväga att utbilda dig till Dansare. Jag vet att du är målmedveten och har bestämt dig för att komma in på Balettakademien men snälla ta en till funderare. Det kommer vara många år av hårt slit och nedtryckande från lärare. Du kommer gå runt som en zombie med konstant ledvärk och träningsvärk i 3 år och du kommer vara både övertränad och underviktig. Dock så kommer du att lära dig mycket, få massa skinn på näsan, lära känna dig själv och utvecklas till en jätte duktig dansare. Tyvärr så kommer du inte ha så stor nytta av dina danskunskaper då utbildningen har dödat all din dansglädje och en dansares lön kommer aldrig kunna ge dig den ekonomin till det liv du vill leva. Men oroa dig inte om du ändå väljer att gå Balettakademien, du kommer fullt upp med jobb som du kommer att älska och du kommer ha nytta av dansutbildningen på många andra sätt!

Just det VIKTIGT, gå ALDRIG NÅGONSIN och ta klass för Karl & Knut, speciellt inte på sommarkurserna 2009! De kommer trycka ditt högerben ut i en stretch så att din hamstring skadas för resten av din danskarriär och du kommer få lida i många år av det!

Nog pratat om dans… du kommer att vara singel i många år och ha en galen festperiod. Det här är en liten krisperiod då du inte riktigt vet vem du är eller vart du ska, men kör bara! Du kommer under denna period dansa en hel kväll på Hells Kitchen med självaste prins Carl Philip och även få skjuts hem i hans bil och privata chaufför, ha Peter Forsberg som bordsherre och dansa natten lång med honom och även träffa en begåvad låtskrivare. Det är en rolig period då du träffar många nya kontakter så ha kul utan ångest!

Sedan kommer du i stort sett bli nykterist och lägga all fokus på träning och hälsa som du alltid har älskat och brunnit för. Du kommer starta en blogg som kommer ge dig mycket kärlek och möjligheter så sluta aldrig med den! Du kommer också tillslut träffa en underbar kille som är lika konstig som dig så var inte så svårt utan tacka ja till den där daten 30 okt 2010! 😉

Jo, sedan vill jag också råda dig till att göra dig av med alla vänner som tar energi från dig. Håll dig till de du får något tillbaka av istället. Annars så vill jag bara säga ha så kul för du kommer ha många spännande och roliga år med fullt ös medvetslös framför dig!

Ida 16 år.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vad fint skrivet till dig själv vännen, verkligen mycket smart rubriktips. Ska skriva ett brev till min egen 16åring,  blev inspirerad! 🙂 Hoppas du mår bra! <3

  Emma 2013-02-12 23:06:00
  Svara
 • Har märkt att du använder pilatesboll ibland, hur stor är en sådan du använder? Suuuuperbra blogg!!!

  V 2013-02-10 21:23:00
  Svara
  • Svar på Vs kommentar.

   Yes gillar pilatesboll. Jag använder olika varje gång. Får ta den som är ledig på gymmet men brukar leta efter en ”mellanstor” boll, vet tyvärr inte mått. Använd en som känns bra 🙂

   idawarg 2013-02-10 21:27:00
   Svara
 • ”Ta inte klass för Karl & Knut”… Herregud vad jag skrattade! drog på mig en hamstringskada när jag tog klass för dem i somras (dock utan hjälp från dem, upptäckte det inte ens förrän en vecka senare när jag tog klass för en annan lärare). Spelar inte så stor roll för mig för jag dansar inte professionellt, men irriterande är det, kan fortfarande inte stretcha som jag brukat.

  Anna 2013-02-10 20:43:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   haha ja och vi är inte ensamma tyvärr 😀 Nej den där hemstringskadan får man nog dras med mer eller mindre resten av livet är jag rädd för. 

   idawarg 2013-02-10 21:25:00
   Svara
 • Haha ojdå, jag som hade tänkt ta klass för de nu i vår…rolig rubrik! Tack för en inspirerande blogg 🙂

  Filla_93 2013-02-10 20:33:00
  Svara
  • Svar på Filla_93s kommentar.

   Tack snälla 🙂 Ja testa ta klass då de är fantastiska koreografer men var försiktig och håll koll så de inte kommer och stretchar dig. 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-02-10 20:36:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind