Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSLYCKA TACK!

Efter några timmar i studion ligger jag nu hemma i soffan och vilar, dricker och äter. Känner mig lite hängig och sjuk och gör allt här för att det ska gå över. Är så sjuuukt sugen på ett köttigt ryggpass! Åh vad härligt det skulle vara att få dra upp sig i några chins och känna mjölksyra i hela ryggen och armarna! Vad har ni tränat idag? Ge mig lite av er träningslycka 🙂

Jag i studion idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Avklarade ben pass på gymmet innan jag drog mig till jobbet! Squats och benpress, HEY va det känns bra!

  Simone 2013-02-10 13:21:00
  Svara
 • Igår blev det först en 1 h snabb promenad och sen 1 h poweryoga till en träningscd.  I yogan bestämde jag mig för att göra ALLA solhälsningar med utmaning: att inte vila innan och efter uppåtgående hund, utan hålla där nere! Det sved rejält och idag har jag sån träningsvärk att ja inte kan pressa bak armarna och stretcha 🙂 Väldigt nöjd och peppad för fler utmaningar! Det gäller bara att bestämma sig och tro på att man klarar det 🙂 Krya på dig Ida!!

  Maddsan 2013-02-10 08:31:00
  Svara
 • Blev ett biceps- magpass och jag gjorde nytt personbästa i pullups och klarar nu 7 stycken själv. Blev så löjligt glad:)

  Mikaela 2013-02-09 23:10:00
  Svara
 • Idag har jag dansat balett! (som varje lördag) Bästa pausen från livet och allt som hör till. Tack vare din stretchvideo som jag gjort varje dag kändes det som att det gick bättre än förra veckan, tänk att en veckas stretching hjälper så mycket! tack för den bästa och peppande träningsbloggen, utan din blogg hade jag inte varit lika stark och träningsglad som jag är idag. och dina recept gör det ännu bättre!!! kram på dig fina Ida!

  Amanda Molander 2013-02-09 21:54:00 http://amandamolander.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Amanda Molanders kommentar.

   Men tack snälla fina du vad otroligt glad jag blev av din kommentar <3 Ja det stretchpasset är grymt att köra igenom innan dansklass och öppnar upp höften så det blir lättare att träna tekniken i dansen. Kram Ida

   idawarg 2013-02-10 09:46:00
   Svara
 • Pilates 🙂

  Mrs Ceylan 2013-02-09 20:24:00
  Svara
 • Har kört ett pass av Shaun T’s Insanity workout:) slut i hela kroppen!

  Sofia 2013-02-09 18:46:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt