Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG HAR GJORT ETT FACELIFT

Har precis varit på en grym behandling hos Jeanette på SyAkuten. Min Zonterapeut gör nämligen också en behandling som kallas för ”FaceLift”. Det var det skönaste jag varit med om på länge! Vanlig ansiktsbehandling kan slänga sig i väggen!

Lite om behandlingen FaceLift…

Har inte tänkt på det innan men det man smörjer in sig med går tydligen rakt genom huden och in i blodet så väldigt viktigt vad man smörjer in sin kropp med och att det är naturligt. Jeanette själv är 50 år och har inte en enda rynka så jag kunde inte motstå att köpa hennes egengjorda ansiktsolja som är helt naturlig… 🙂

Går endast att köpa av Jeanette på Luntmakargatan 50 eller så kan an beställa den genom att maila: mail@syakuten.se

Rekommenderar då att samtidigt boka Zonterapi eller den underbara behandlingen ”FaceLift”. Värt varenda krona 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Måste rätta det du har skrivit! Har nämligen skrivit ett projektarbete och undersökt just hudkrämer och dess påverkan på huden. Det  jag reagerar på är just det faktum att det vi smörjer in oss med absolut inte går igenom huden och in till blodkärlen!! Det finns en del substanser i krämer som kan absorberas av huden, men här talar vi om mikroskopiska mängder som är omöjliga att märka av. Det viktigaste att känna till om krämer är att den ska vara lagom fet för att passa till individens hudtyp och fungera som ett skyddande lager som bevarar hudens fethet – något som är avgörande för dess kvalitet. Om du vill få det bekräftat kan du ringa en läkare och fråga! 🙂 Inget illa menat, vill som sagt bara göra en rättelse! 🙂 kramkram!

  Cece 2013-02-07 06:37:00
  Svara
 • Hej Ida 😀 Vad kostade ansiktskrämen?

  julia 2013-02-06 22:15:00
  Svara
  • Svar på julias kommentar.

   Den kostede 220kr 🙂 Man kan antingen använda den som den är eller blanda ner den i sin vanliga ansiktskräm. 

   idawarg 2013-02-06 22:16:00
   Svara
 • Hej Ida! Tack för världens absolut bästa blogg, blir alltid lika glad och inspirerad när jag läser! Jag har en fråga om stretch. Måste man variera sin stretch som man måste variera son träning för bästa resultat? Vänjer sig kroppen även vid om man kör samma stretchprogram?

  Sofia31206 2013-02-06 21:50:00
  Svara
  • Svar på Sofia31206s kommentar.

   Hej och tack för din kommentar! Nej det är ju bara bra att kroppen vänjer sig vilket betyder att du får bättre rörlighet 🙂 Använd de stretchövningarna som känns bra. Testa gärna nya för att kanske hitta nya favoriter 🙂

   idawarg 2013-02-06 21:54:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind