Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYA TRÄNINGSKLÄDER

Har fått nya GRYMT snygga träningskläder från PUMAS nya Fitnessserie. Älskar färgerna i sporttoppen och det tunna materialet i linnet. Tightsen sitter som ett smäck och är shapetights och skorna är grymma! Jag har nämligen väldigt smala fötter och har lite problem att hitta träningsskor som sitter tight på foten. Men dessa passar mig perfekt! Tack bästa PUMA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Grymt snygga grejer ju! Själv har jag varit på semester i USA och köpt med mig en massa fina plagg! 😀

  superskinnyb 2013-02-12 01:32:00
  Svara
 • Kan du skriva ett inlägg om övningar som motverkar huvudvärk? Jag har mycket problem med min stela nacke och skulle vilja veta vilka styrketräningsövningar o strechövningar som är bra för att lindra och motverka 🙂

  jessica 2013-02-06 10:26:00
  Svara
 • Riktigt snyggt med kul tryck på sportbh! Jag har inte sett så mycket av deras träningskläder på sistone, känns som det varit mycket streetwear, toppen om de tar krafttag, det ser så ut. Själv kör jag mest i Lululemon just nu, och Casall är också en inomhusfavorit. 

  Uppochhoppa 2013-02-05 23:00:00 http://uppochhoppa.se/
  Svara
 • Hej Ida! Det verkar som om du har stenkoll på det mesta och ofta tar upp frågor i bloggen, så jag ger det ett försök: Jag är sjuk JÄMT. Alltså jag åker på förkylningar titt som tätt och blir rejält dålig = sängliggande i minst två dagar. Jag äter ”bra”, rör på mig och sover, har varit hos läkaren men de har bara konstaterat att jag har otur. Så frågan berör inte varför jag blir sjuk (för det kan ju du inte svara på bara såhär) och inte heller hur jag ska undvika att bli sjuk, utan: Vad ska jag, som ”vet” att jag kommer att bli sjuk ofta, göra för att bygga muskler och gå ner i fettprocent? När jag är frisk tränar jag 4-6 gånger i veckan och trivs jättebra med det, men när jag är sjuk kan jag inte träna och så tappar jag typ allt jag byggt upp/gått ner. Tips? Råd?

  Sjukling 2013-02-05 22:51:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind