Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ MELLANMÅL INNAN TRÄNING

Laddar inför PoleDance träning med mitt nya favoritprotein One Whey Isolate från Fitnessguru. Så glad att de äntligen kommit i vaniljsmak! Proteinet är vassleisolat och fritt från laktos, kolhydrater och fett.

Jag blandar 1 skopa med havregryn och havremjölk. Funkar hittills bra med min mage och ett perfekt uppladdningsmål inför träning! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej och tack för en sjukligt inspirerande blogg! Jag har också problem med min mage och jag undrar hur detoxen har påverkat?? Har du märkt någon skillnad?:) jätte tacksam för svar , om din blev ”bättre” beställer jag direkt 😀 har du testat proteinet whey 80/100? Är det att rekommendera?:) ser fram emot mer träningstips!!

  hej! 2013-02-03 23:42:00
  Svara
 • Hur mycket havremjölk & havregryn tar du? 🙂

  Malin 2013-02-01 11:16:00
  Svara
 • Ville bara säga tack för all din inspiration! jag älskar att träna och idu får tillbaka mig på rätt spår dom dagar min ork är föravunnen! har även anmält mig till pt-school och jag lovar att jag inte tagit det steget utan din motvation! tack!

  Elisa 2013-01-31 19:46:00
  Svara
 • Har funderat länge nu, haha, dricker du havregrynen som dom är eller mixar du något?

  Amanda 2013-01-31 19:44:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk