Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄNTLIGEN!

Åååå äntligen har Pole Dance klasserna på StudioDQ dragit igång. Kom precis hem helt utmattad i armar, rygg och axlar. SÅ härlig känsla och bästa träningen för överkroppen! Wihhoo.

Nu har jag precis käkat en stooor tallrik kräftstjärtssås med zuccinipasta. Sjukt gott och recept på det kommer imorgon. Nu blir det ännu mera mat och sedan sängen. Natti.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Helt galet snygg topp!

  Elin 2013-01-30 16:18:00 http://Bokeh.blogg.se/
  Svara
 • Ida! 🙂 Jag är så glad att jag hittade din blogg! Jag är både hälsa- och träningstokig och har ingen i min umgängeskrets som delar intresset. Så när andra inte förstår att jag tillbringar timmar på gymmet och motionsspåret så är det alltid gött att veta att jag inte är ensam! Då är det bara att kika in här 🙂  Tack för allt du skriver!! Nu längtar jag efter receptet på kräftstjärtarna och den rawa pastan!!! Och PS! Du har så sjukt snygg mage!
  Kram 🙂

  Maddsan 2013-01-30 09:48:00
  Svara
 • Jag tränade precis kondis och rygg på gymmet med! 😀

  http://neta.webblogg.se

  Neta 2013-01-29 23:13:00
  Svara
 • Hej! Jag älskar fitnessbloggar och allt sånt och är helt fast i din blogg för jag tycker den verkar var både bra och framförallt hälsosam! 😀 inte sjuka tränigsmetoder och ett salladsblad om dagen. Men nu är det så att jag har lite frågor till dig. 1. Om man vill nå dig för träningsschema eller kostschema, hur får man tag på dig? 🙂 2. Om man gör 40 situps, 20 armhävningar och 20 squats varje kväll, försvinner ”effekten” efter ett tag då? Eller är det fortfarande bra? Jag tänkte på att kroppen anpassar sig och att man ska variera sin träning.. Och 3. Hur mycket kondition tycker du man ska göra i veckan om man vill gå ned i vikt? Jag brukar bränna runt 200 kalorier på springbandet 4 gånger i veckan men det kanske inte är enough? Jättetacksam för svar 😀

  Sophia 2013-01-29 22:48:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind