Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYTTIG TACOS – RECEPT

Var så sugen på tacos igår så var bara tvungen att laga det till middag. Här kommer mitt glutenfria, mjölkfria och nyttiga recept…

TACOS BY WARG

Stek kycklingfärs med tacokrydda (nästa gång ska jag minsann göra egengjord tacokrydda), Servera med körsbärstomat, babyspenat, rivna morötter, skivad avokado, majs och sockerfri tacosalsa. Är man inte mjölk- och glutenkänslig så är det kanongott att bryta ner knäckebröd och ha en klick kvarg till.

N´joy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Gott 🙂 En liten fråga när jag kommer hem efter jobbet vid niotiden å inte vill äta ngn stor middag vad ska jag äta då? Blir att jag äter flingor keso å knäckebröd typ! Keso å knäckebröd allright men vill sluta med mina flingor! Vad tycker du om Pauluns musli å flingor??
  kram

  Carro 2013-01-28 21:15:00
  Svara
 • Jag är både laktos och gluten och har därför svårt att äta tacos hos andra. Kom på för några år sedan att det är supergott att ha i skivad banan och cashewnötter! Jättegott med kontrasten mellan den starka salsan och den söta bananen. Den blir dessutom lite småmjuk när den blir varm, funkar jättebra istället för sås 🙂

  Tessi 2013-01-28 20:42:00
  Svara
 • Var hittar du alla sockerfria produkter du använder i maten?:)

  Helenaisabella 2013-01-28 20:38:00
  Svara
 • Hej!
  Jag gillar läsa din blogg men måste fråga dig, har du verkligen inte problem med maten? Så smal, knappt något fett och kämpar för beach 2013? Du är där! Och dina recept innehållet knappt kolhydrater som jag vet att du säger beror på din mage men jag är skeptisk. Jag sa samma sak som du men bara för att jag blir tjock av dem. I receptet angående taccos, om man inte är allergisk, varför knäckebröd istället för vanligt fullkornsbröd? Jo man blir tjock. Jsg gillar dig men har tyvärr blivit skeptisk då många av din mattips använde jag mig som sjuk och var då riktigt smak trots synliga muskler då jag rörde på mig i princip dagligen, precis som du.

  Lemmen_9 2013-01-28 17:32:00
  Svara
 • Hellre ren/viltskav än kycklingfärs när man käkar tacos 🙂 sen tacokrydda (smoked chili garlic), Stark taco sås, gucca, tomat, gullök, en klick gräddfil och jalapenos.

  Arw 2013-01-28 17:03:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind