Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÄRLDENS BÄSTA RUMPPASS

Jag har inte bara världens bästa jobb utan också världens härligaste kollegor. Igår efter jobbet tog vi en liten alkoholfri ”AfterWork” på vårat egna sätt. Först tränade vi, sedan bastade vi och avslutade med att gå och käka en grym middag.

Eftersom mina kollegor önskade RUMPA så satte jag ihop ett grymt rumppass. Jag kan bara tala för mig själv men AJ vad ont i rumpan jag har idag! Herregud, haha. Nu är det bara att mata den ordentligt så att den växer 😉

Bilder från igår…

Det blev en härligvThailändsk middag + ett kvällsmål när jag kom hem. Ändå så vaknar jag upp kl. 07.00 idag för att jag är så sjuuukt hungrig! Så fort jag tränar styrketräning så kommer hungern. Härligt!

Nu är det dags för gymmet igen. 2 klienter + 1 eget pass står på schemat. 

Någon av er som också ska lördagsträna? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag körde truppgympa. love it love it love it 🙂

  http://fashionteamgym.blogg.se 2013-01-26 21:08:00
  Svara
 • Idag blir det ingen träning, hinner inte! Men har redan tränat fyra pass denna vecka och imorgon blir det pass nummer fem. 🙂 Då blir det bröst och axlar!

  http://neta.webblogg.se

  Neta 2013-01-26 11:34:00
  Svara
 • Härligt !:) jag vaknar också på morgonen och längtar efter min gröt 🙂 skönt att äta sig mätt så kroppen har att jobba med! Jag ska sköta om stallet idag (mockning mm), rida ca 1 mil (allt som allt ca 3 1/2 h )och i em väntar ett sten hårt Bodypump pass på 1 h där svetten rinner!!! 🙂 jag cyklar till och från gymmet = 5 km. kan det bli bättre? 😉 /Maddsan

  Madelene Nordström 2013-01-26 09:53:00
  Svara
 • Tack för en inspererande blogg och de tips du kommer med! Japp ska lördagsträna, sitter och trycker i mig Kesella med hallon och väntar på att SATS vid Telefonplan skall öppna. Hoppas du får en härlig helg!!

  Veronica 2013-01-26 09:35:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt