Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN FAVORIT JUST NU

Jag går alltid in i vissa perioder där jag verkligen snöar in på vissa saker och speciellt vissa livsmedel. Nu är jag helt fast i Olivolja med citronsmak. Har det på allt och det är så sjukt gott och fräscht. Att hälla lite över favoritsalladen och krydda med örtsalt är ljuvligt!

Igår hade jag den på min räksallad. Det här är kärlek för mig <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! 
  Jag läser din blogg och verkligen älskar den. Blir verkligen så sjukt inspirerad.
   Jag vet inte riktigt vem jag ska maila och så och hoppas att du kanske kan hjälpa mig. Jag skulle vilja ha hjälp med vad jag ska äta för att gå ner i vikt. Jag vill gå ner ungefär 2kg och vill få smalare lår. Jag har ingen problem med träningen direkt då jag tränar handboll 5-6 gånger i veckan + gym och någon promenad. Jag tycker att jag har lite för muskliga lår och vill helst ha lite mindre ”stora” muskler och lite mer långa. Vi kör mycket intervaller och så på träningarna och övningar som burpees, amrhävningar, planka osv. 
  Jag undrar lite vad jag ska äta, hur mycket, och om jag ska äta var tredje timme eller mer stora mål, om jag ska utesluta kolhydrater bl.a. 

  Jag är 16år, ca 172cm lång och väger 55kg. 

  Mina frågor som jag verkligen hoppas du kan hjälpa mig med:

  Vad ska jag äta?
  Ska jag utesluta något? (kolhydrater ex..?)
  Hur kan jag göra för att få mindre lår? ( har som sagt ganska mycket muskler)
  Kan jag äta en stor frukost som ex gröt ( 2dl havregryn, 1 ägg, keso, kanel & frön)

  Kommentaren kanske blev lite rörigt men jag hoppas på svar! Tack för en super bra blogg! 

  Amanda 2013-01-25 17:34:00
  Svara
 • Vad är det röda du har i salladen ? 🙂

  Mjmalexandra 2013-01-25 11:17:00
  Svara
 • åh, det har jag aldrig testat. Men det låter gott!

  http://fashionteamgym.blogg.se 2013-01-25 10:54:00
  Svara
 • Hej Ida! Är dubbelt så gammal som du och har just upptäckt din blogg och måste säga att jag älskar den! Du lyckas med att leva sunt, förespråkar inga snedvridna ideal och har en härlig livsgnista. Lov it! Forstätt så! 

  Anikojavehed 2013-01-25 10:38:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind