Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KONSTEN ATT HÅLLA SIG VARM PÅ VINTERPROMENADEN

Något av det skönaste och mest avslappnande jag vet är att ta en riktigt lång och härlig PowerWalk i den friska vinterluften. Något som dock är mindre skönt är att frysa och heller inte bli för varm. MEN nu har jag kommit på min grej för att hålla rätt värme. Under mina mjukisbyxor så har jag ett par mjuka shorts/cykelbyxor från Calida. De håller värmen kanonbra då de är gjorda i ullsilke och de går även högt upp på magen så att ingen kall luft kommer in där. Till dem så har jag även ett par höga rosa sportsockar från andmotion.se. Sedan är det bara att dra på sig mjukisarna över och på med ytterkläder så är man varm och go hela promenden. PERFEKT! 🙂

Tjusigt va? 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du skrev ju förresten för ett tag sedan att du skulle klara 100 armhävningar på 4,5 minuter. Jag testade det och det gick på 3, 56 minuter! Extremt nöjd 😀 Men det är tack vare dig!

  jjennaa.blogg.se 2013-01-23 20:55:00
  Svara
 • Jag kunde inte vara med på idrotten idag på skolan så jag tog en promenad istället, men självklart skulle jag då vara så dum så jag tog inga överdragsbyxor… Så mina ben tappade känseln och när jag kom in fick jag köldskador och det kliade förfärligt på benen. Men jag ska inte klaga för det var mitt fel! 

  Så detta skulle vara perfekt ju 🙂

  jjennaa.blogg.se 2013-01-23 20:54:00
  Svara
 • Jag är jättenyfiken, går du med stavar eller utan? Eller tänker du på armarna överhuvudtaget (t ex ”ta i” extra högt när du går)?

  Nadine 2013-01-23 16:09:00
  Svara
 • Jag kör på underställ under! Det är oftast mest rumpan och knäna jag fryser om! 

  Cathie 2013-01-23 15:14:00 http://cathie.se/
  Svara
 • själv kör jag på antingen grova knästrumpor och träningtights med windstopper eller underställsbyxor och vanliga tights. Tycker det funkar kanonbra! Och så funktionsT-shirt, lager 2-tröja och vind- och vattenavvisande träningsjacka. 🙂

  http://fashionteamgym.blogg.se 2013-01-23 12:39:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind