Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BARA ATT BITA IHOP

Puh. Idag var en sådan dag då jag verkligen helst av allt bara ville lägga mig i soffan och dö efter jobbet. Men jag tog mig i kragen då jag visste att jag skulle bli piggare och må bättre av lite träning och mycket riktigt så stämde det. Lägger mycket fokus att stärka upp rygg och axlar då det är grymt bra för all Pole Danec träning som startar nästa vecka + att det är grymt snyggt med axel och ryggmuskler! MUMS 🙂

UPPVÄRMNING:

Tog först en promenad på 30 min och hämtade ut ett paket med nya snygga träningsbrallor från PUMA. Sedan gick jag till gymmet och körde ett riktigt köttigt axelpass.

5 min trappgång för att få upp värmen.

AXLAR:

Triset: 12 stående hantelpress 4 kg + 15 stående axelpress 4 kg med armbågarna fram  + 150 hopp med hopprep x 3.

10 st stående hantellyft åt sidan 4 kg x 3

8 st ”solar” med 3 kg hantlar x 3

10 st utåtrotation / arm x 3

10 st biceps/axel/triceps övning med kettlebell x 3

MAGE:

Triset: 10 crunch på boll + 15 indrag med pilatesboll + 10st rotation med explosivitet/sida x 3

Nu när jag kom hem lagade jag en HELT UNDERBAR morotssoppa som jag käkade med hembakat glutenfritt bröd och ett stekt ägg. Soppan måste testas och receptet kommer upp på bloggen imorgon. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida jag behöver din åsikt ! Har tränat i en månad nu, från ingenting till nu gym 3 dagar i veckan och fys pass 1 dag i veckan. Jag tänkte börja med det så jag inte tröttnar men lägga till mer träning om nån månad. Jag har aldrig tränat i hela mitt liv tidigare, ätit godis varje dag o har varit allmänt onyttig men inte direkt överviktig. Är smal men aldrig tränat och alltid ätit skit . Nu tränar jag och äter nyttigt, mycket grönsaker och protein. Nu till saken, jag känner mig nu tjockare än någonsin , pluffsig liksom. Det här med gluten och laktos kan ju vara boven men har alltid ätit mycket av det och inte fören nu känner jag mig såhär , nu när jag ändrat livsstil. Känns Inge kul! Vad kan det bero på tror du ?

  Josefinjackson 2013-01-22 19:00:00
  Svara
 • Hej Ida! Det här har inget med inlägget att göra, men kommer ha 4h dans 3 dagar i veckan och undrar vad som är bäst att äta innan och efter? Detta är helt nytt för mig då jag endast dansat 1h varje dag innan. 
  Tacksam för svar och tack för en inspirerande blogg!

  Madeleine 2013-01-22 02:00:00
  Svara
 • Hej! Om man vill bygga muskler och har överflödigt fett på kroppen – behöver man ändå ligga på ett överskott av kcal eller räcker det då med ”vanligt” intag för sin kroppsvikt?
  receptet ska bli kul att testa :DKram

  Ellinor_ryman 2013-01-21 22:58:00
  Svara
 • Kan du lägga upp receptet på det hembakade glutenfria brödet också? Har nyss fått veta att jag är glutenintolerant så det skulle verkligen uppskattas! 🙂
  Tack för en bra blogg! Kram

  Lisa 2013-01-21 22:40:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt