Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MARC BY MARC JACOBS SVERIGE

Var och fredagsshoppade lite nu på eftermiddagen i min favorit butik/märke Marc By Marc Jacobs. Köpte två snygga tischor och ett guldhalsband. Till vardags älskar jag att klä mig i jeans och snygga T-shirts med kavaj. Kollade även på klocka och en guldring, men det får jag unna mig en annan dag. 🙂

Hur snygga?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • snygga plagg!

  http://fashionteamgym.blogg.se 2013-01-19 11:48:00
  Svara
 • Fina grejer

  Stektbacon 2013-01-19 07:11:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag gillar verkligen din blogg och jag är själv gammal disco-dansare (bland annat) så jag bler väldigt glad när jag hittade din blogg ^^ Jag undrar bara vad du tycker om ”Dukan-diet”?? Tror du det är bra? Hur tror du/kan man kombinera det med gymträning, styrka, pass, kondition, etc..? 🙂 

  My 2013-01-18 20:05:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger