Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIME- & KRÄFTSTJÄRTSSÅS MED QUINOA OCH GETOSTSALLAD – RECEPT

Igår kände jag verkligen inte för sallad utan ville ha något varmt och annorlunda. Slängde därför ihop en egengjord Lime- & Kräftstjärtssås med quinoa och getostsallad. MUMS säger jag bara!

Här kommer recept…

Ingredienser: Havregrädde, kräftstjärtar, purjolök, 1/2 hönsbuljong, 1 lime, havssalt, chiliflakes, olivolja med citronsmak, 1/2 dl.

Gör så här: Häll i lite olivolja med citronsmak i en gryta. Bryn pyrjolöken lite lätt. Häll i önskadmängd grädde och hönsbuljongen. Låt det puttra någon minut och pressa i lime och havssalt, chiliflakes och önskad mängd kräftstjärtar. Puttra på låg värme i några minuter.

Servera med kokt quinoa och en sallad på babyspenat, körsbärstomater, gurka och riktig getost. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Om du gillar quinoa kan var varm rekommendera att äta det med strimlad kycklingfilé och currydressing 😀 supermumsigt!

  Arw 2013-01-17 16:40:00
  Svara
 • Hej!

  Vilka barer äter du? Funderar på att börja äta barer som mellanmål innan träning! Men är osäker på vilket märke som är bäst/nyttigast? Skulle du kunna hjälpa mig med det?

  gäst 2013-01-17 16:22:00
  Svara
 • Finns en massa produkter som hjälper till med fettförbränning, behöver lite hjälp med valet. Någon du föredrar?

  Anonym 2013-01-17 15:42:00
  Svara
 • oh my vad gott det ser ut!!!!

  http://fashionteamgym.blogg.se 2013-01-17 15:36:00
  Svara
 • Jag började träna intensivt för ca 2 veckor sedan. vet inte vad som hände men har hetsätit hela mitt liv (aldrig känt mättnadskänsla) TILLS 2013 började. När jag pratade med en pt på gymmet jag tränar på sa hon bland annat att man bränner 1500 kalorier, i viloläge. 
  Då mitt mål är att gå ner väldigt mycket, och aldrig fattat grejen med att man måste förbränna mer än man äter per dag för att göra det… liksom då skulle jag ju behöva springa i 3 timmar PER DAG?? 
  haha hur som helst, så sa hon att man även bränner när man inte gör något! Och min fråga till dig är: jag som nu ökat min träning till väldigt intensiv med styrka och en del kondition nästan varje dag, bränner man väll mer i viloläget? 
  Har för mig att jag hört det nån gång? och om du vet, skulle du kunna säga ungefär hur mycket en ”väldigt aktiv” person bränner i viloläge (mycket styrka i veckan) jämfört med en stillasittande person som bränner 1500kalorier….. 
  Loveee yoooo blogg

  Jjj 2013-01-17 15:35:00
  Svara
 • grattis till nomineringen i finest blog awards! kommer lätt rösta på dig 🙂

  Linda 2013-01-17 14:17:00
  Svara
 • Hej ida. Jag är en tjej på 18 år och väger 76kg. jag har precis kommit igång med min träning. jag vill förändra mig nu och det är snabbt. jag tar studenten i början av juni och jag vill kunna känna mig vacker på min stora dag. Har du några tips på hur jag snabbt kan gå ner i vikt? skulle verkligen hjälpa mig super mycket. tack så mycket. 

  Backstrom Jennifer 2013-01-17 13:29:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind