Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄLSKAR ATT TRÄNA MAGEN

Vi alla har något ställe på kroppen som är roligare eller kanske mindre roligare att träna. Jag själv älskar att träna mage medan jag verkligen drar mig för att träna ben och triceps. Det svider så fruktansvärt tycker jag 😀

Vilka delar på kroppen gillar ni bäst att och värst att styrketräna?

Själv började jag med att köra magpasset i veckansutmaning. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Älskar att träna bröst och mage! Den sämsta är ryggen, vet dock inte varför haha 🙂

  Rebecka 2013-01-16 16:06:00
  Svara
 • Magen tycker jag också är roligast att träna, just för att jag ser snabbast resultat där vilket gör de roligast. Tråkigast är nog armarna just för jag är så svag i dem och jag känner att jag inte riktigt orkar… Däremot bör jag göra tvärtom eftersom de är armarna jag behöver träna mest:p 

  /Amanda Eklund

  Amanda Eklund 2013-01-16 11:53:00
  Svara
 • Jag gillar att träna axel och triceps bäst, men har svårare att tycka om biceps. Dock är jag lite av en periodare, så det brukar bli bra ändå. 

  Mikaela 2013-01-15 20:12:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en rolig och inspirerande blogg! Jag har en liten fråga, jag har en skada i nacken efter en snowboardolycka 2007. Jag har fått höra från läkare och kiropraktorer att det är bra att träna nacke, axlar och rygg. Har du några bra övningar som man kan göra både på gymet och hemma! 🙂

  Camilla 2013-01-15 15:04:00
  Svara
 • Jag ÄLSKAR att träna rygg! Haha, vet inte vad det är som känns så härligt med det men det är verkligen underbart och en ren adrenalinkick för mig! 😀 Ryser när jag tänker på hur härligt det suger tag i ryggmusklerna när man pressar det sista ur dem! Värst är nog ben, just för att det bara är så…tråkigt? 😀 Haha!

  Vickan 2013-01-15 13:55:00
  Svara
 • Jag är precis tvärtom, älskar att träna ben och armar men tycker att mage är vidrigt! Kan bero på att när jag gör magövningar känner jag ibland att det gör ont i hals/nyckelben när det blir jobbigt . Är det som jag spänner mig eller vad gör jag för fel? Ett exempel är denna veckans utmaning, sista övningen gör jätteont!

  Clara 2013-01-15 11:55:00
  Svara
 • Jag är en periodare! Mage gillar jag alltid, just nu är rygg också en favorit. Någonting som jag fullkomligt alltid drar mig för är biceps! (Kom gärna med tips på roliga övningar, för det är verkligen en pina, men det är så sjukt snyggt med vältränade armar!)

  Zandra 2013-01-15 11:38:00 http://zanalysis.wordpress.com/
  Svara
 • Jag är precis tvärtom haha.. älskar att träna ben, rumpa och armar, men tycker att det är rent av obehagligt att träna mage och rygg… Ska se till att lära mig tycka om det också. 🙂 

  Miri Lindberg 2013-01-15 11:02:00 http://twitter.com/miridotse
  Svara
 • Träna vet jag inte riktigt men däremot äääälskar jag i alla fall att känna träningsvärk i magen – det är den bästa träningsvärken, helt klart! Så då får man väl kanske säga att jag gillar magträning också… Har börjat träna armarna lite med vilket känns himla kul!

  Bambi 2013-01-15 10:40:00 http://bambi1990.wordpress.com/
  Svara
 • Jag gillar i stort sätt alla muskelgrupper förutom axlar! xD

  Neta 2013-01-15 10:37:00
  Svara
 • Rygg och axlar är värst, medan ben, rumpa och mage är bäst! Plankan <3 

  Alma Cedefors 2013-01-15 09:04:00
  Svara
 • Älskar att träna ben och mage! men axlar.. huu

  Elisa 2013-01-15 09:02:00
  Svara
 • Jag tycker om att träna armar/bröstrygg, och mage. Har svårare för att komma mig för att träna benen, och föredrar isf upphopp, hopp upp på låda, burpees och kombinationsövningar som får upp pulsen snarare än benböj och utfall. 

  Robin 2013-01-15 08:25:00 http://www.robindenise.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind