Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYTTIGT ALTERNATIV TILL PASTA & POTATIS

Idag käkade jag ett supergott morots/rotmos till middag tillsammans med min stekta laxfile. Så himla gott och superbra alternativ till tex potatis, pasta eller ris. 

Recept 1 person:

Du behöver: 1,5 morot, en bit kålrot, 1 msk grädde (jag hade havregrädde), havssalt, lite ströbröd.

Gör så här: Skiva morot och kålrot till små tunna bitar. Koka dem tills de är mjuka. Mixa sedan med stavmixer tills det blir mos av allt. Häll i en skvätt grädde och rör om. Tryck ut i en ugnsform och strö havssalt och om du vill lite ströbröd över. In i ugnen på 200 grader i 10 min. Färdigt! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida!

  Som jag vet så kan styrketräning vara skadligt för kroppen om men inte gör den på rätt sätt.. jag undrar om detta gäller endast styrketräning på egen hand eller även maskiner osv… kör mest maskiner och känner ofta att det tar mest på ett annat ställe än det ska när jag kör, undrar om jag gör fel och om det kan vara skadligt eller om det är naturligt och ska vara så? Eftersom det ofta är svårt att göra fel i maskiner :/ Puss och kram bästa Ida!

  Linnea 2013-01-14 23:58:00
  Svara
 • det är superkul att du kommer med sådana här nyttiga tips! jag ska absolut prova det 🙂 

  Felicia 2013-01-14 22:08:00
  Svara
 • du äter lika lite som en femåring :p måste erkänna att jag fått lite ångest över att jämföra mitt matintag med ditt. men har insett att det inte är värt att vara vrålhungrig hela tiden, och väger ändå bara 48 kg till mina 161 cm.

  Emily 2013-01-14 20:41:00
  Svara
  • Svar på Emilys kommentar.

   haha men du har ju ingen aning om vad jag käkat idag. Det här moset har jag bara haft som tillbehör till min middag som är 1 av mina 7 måltider jag ätit idag 🙂 Så jag äter nog något mer än en 5-åring 😀

   idawarg 2013-01-14 20:46:00
   Svara
 • Varför tar du in det i ugnen, är det endast för värme?

  Louise 2013-01-14 20:08:00 http://www.louiseapple.blogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind