Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ RUMPTRÄNING

AJ vilken träningsvärk jag har i rumpan efter gårdagens lilla styrkepass! Fokuserade helt på rumpa och baksida lår och det känns minst sagt! Vår rumpa består av 3 muskler: Gluteus Maximus, Gluteus Minimus och Gluteus Medius.

Oftast lägger vi störst fokus på maximus men de andra 2 mindre behöver sig också lite specifik styrketräning. Jag kan lova att det inte behövs mycket vikt för att känna dem. Här kommer en grym övning som inte ser mycket för världen ut, men jag kan lova att den känns! Jag körde den 15 reps X 3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • älskar dina träningstips!
  jag har ej tillgång till gym, finns det inga övningar du kan tipsa om till rumpa som är minst lika bra som denna som man kan göra hemma? 

  Johanna 2013-01-14 11:45:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har bestämt mig för att  skaffa en PT för att utveckla min träning efter mig och mina mål.
  Du skriver ofta att du tycker att man ska investera i en DUKTIG PT och då undrar jag hur man hittar en sån? haha. Oftast tar man väl hjälp på det gymmet man tränar men där jag tränar känns det inte som att dom är så ”duktiga” eller engagerade. Jag bor i en mindre stad så jag vet inte riktigt hur man får tag i nån annars? Eller hur man tar reda på vilka som är bäst?
   Tack för bästa bloggen!

  Emma 2013-01-13 12:11:00
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga jag undrat över jätte länge och jag hoppas jag kan få svar av dig så snabbt som möjligt. Jag tränar handboll 5-6 gånger i veckan och tränar eget utöver de ( promenader och övningar hemma) och jag äter nyttigt och unviker mycket kolhydrater ( äter gröt till frukost och mathavre, bulgur till middag..)  Jag är cirka 174 och väger 55kg. Jag undrar: Om jag unnar mig en godispåse i veckan ex söndagar, hur mycket påverkar de min vikt? Jag vill inte gå upp i vikt men heller inte går ner ( kanske något kg) Hoppas jag får svar! Kram

  Elsa 2013-01-13 11:48:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag älskar när du lägger upp såna här träningstips 😀 Skulle du inte kunna visa några bra bröstövningar? 

  Matilda 2013-01-13 11:15:00
  Svara
 • Ser ut som en grym övning! Tack för tipset. 🙂

  Bambi 2013-01-13 10:53:00 http://bambi1990.wordpress.com/
  Svara
 • Har samma härliga tränin8gsvärk i rumpan! ett fantastislt sätt att börja sändagen på eller hur?! 😉

  Elisa 2013-01-13 10:20:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt