Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYTTIG KALKON- & ÄGGSALLAD – RECEPT

Har precis ätit den godaste salladen jag ätit på länge. Det bästa är att det också var den mest lättlagade slladen jag gjort!

Idas Kalkon & Avokadosallad.

1/2 paket Skivad smörgåskalkon, 1 skivat kokt ägg, 1/2 skivad avokado, 1 skivad morot, babyspenat, körsbärstomater och gurka. Över slladen hällde jag olivolja med citronsmak, lite balsamvinäger och örtsalt. MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! Jag är en tjej på 15 år som aldrig har tränat särskilt mycket, men nu tänkte jag äntligen komma igång. Jag är verkligen superbra på att skriva upp löften och listor på hur min träning ska se ut och vad jag ska stoppa i mig. Men det blir aldrig någonting av det hela sedan..

  Nu ska jag och min kompis skaffa träningskort på Malkars eller Actic, och jag hade tänkt jobba på beachkroppen och självklart träna för att må bra. Jag har barnreumatism så det är extra viktigt för mig att hålla igång.. 

  Så, jag skulle vilja minska fettet på min kropp – alltså gå ned lite i vikt. Eller, egentligen är det inte vikten jag bryr mig om, utan utseendet på min kropp. Jag vill bli smalare. Smalare och fastare.
  När jag var liten var jag väldigt smal, men nu i tonåren när jag inte har tränat så har jag väl lagt på mig.. 

  Jag tänkte bara kolla lite vad jag bör träna för att bli smalare och fastare. Jag vill få smalare och fastare lår, mindre och tightare rumpa, tonade armmuskler samt platt mage med lite halvsynliga magrutor.

  Jag har redan bestämt mig för att sluta helt med godis, läsk, chips, kakor osv. Och börja käka mer grönsaker och dricka mer vatten. Så kosten har jag ändå lite koll på. Men träningen har jag verkligen ingen aning om. 
  Du kanske svarar att jag ska kontakt med en PT som kan hjälpa mig. Men det har jag absolut inte råd med. Jag är liksom 15 år, och får mitt barnbidrag varje månad. 1050 kr. Sedan ska jag betala en avgift till gymmet varje månad. Minst 300 kr. Alltså har jag ca 700 kr kvar. De måste jag köpa kläder, skor, jackor osv för. Det finns liksom ingenting över till special-lagd kost och skräddarsytt träningsschema för just mig. Även om jag skulle vilja och att det är det bästa.. Det går inte..

  Men om du skulle kunna hjälpa till med lite tips och övningar för en fastare och smalare kropp så skulle jag bli så himla glad! 

  Kram på dig Ida. Du har verkligen den bästa träningsbloggen någonsin. Inspo no. 1!

  Emmie 2013-01-12 22:45:00
  Svara
 • Vad gott det ser ut!

  bambi1990.wordpress.com 2013-01-12 18:11:00
  Svara
 • Låter jättegott!
  Jag undrar förresten över en sak. Jag har nämligen precis börjat gymma och har nyss återgått till att träna judo två gånger i veckan efter ett par års paus. Jag undrar om jag kan ta ett styrkepass på gymmet dagen innan en judoträning eller om det blir för mycket? Jag vet att man ska vänta minst 48 timmar mellan varje träning av en muskelgrupp, men judon är verkligen en allsidig träning så det är lite knepigt att veta.

  Catarina 2013-01-12 16:40:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt