Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNING- & KOSTUPPLÄGG FÖR EN DAG

Svar på kommentar…

Skulle du kunna skriva hur en matdag ser ut för dig och även vilka aktiviteter du utför just den dagen du skriver om? Alltså vad du äter, vilka mängder det blir på ett ungefär, hur många mål samt hur länge du utför dessa aktiviteter. Vilket kaloriintag brukar du ligga på, tror du? Vilket kaloriintag på ett ungefär ska man ligga på om man rör sig lika mycket som dig ungefär?
Din blogg är helt AWESOME!

SVAR: hej och tack för din kommentar 🙂 Så här kan en dag tex se ut för mig…

 

Frukost nr 1: Multivitamin, D-vitamn, Aloevera och Omega 3.

Träning: Lite snabb morgonträning i form av 20 min promenad eller ett kort styrketräningspass på 10 min.

Frukost nr 2: havregrynsgröt (1dl), bär, 1 msk kokosolja, ca 2dl havremjölk, 1 kokt ägg och en kaffe. Ca 500kcal.

Mellanmål (ibland): 1 näve nötter eller mandlar. Ca 100kcal.

Lunch: Laxsallad med rotfrukter och senapsvinegrett. (Ca 1 laxfile 125g och massa sallad) Ca 400kcal.

Mellanmål: Proteinbar eller rawfoodbar och/eller proteinshake med havregryn och 1 kaffe. Ca. 300kcal.

Träning: Antingen Pole Dance, Styrketräning eller löpning ca 1 timme.

Middag: Omelett med tonfisk, purjolök och en stor sallad till med morötter och avokado. Ca 400kcal.

Kvällsmål (om jag är hungrig): En proteinshake eller en skål med havremjölk, frön och gojibär. Ca. 150 kcal.

Totalt ca 1900kcal/dag

 

Kalorierna är inte exakt uträknat då jag absolut inte känner något behov av det. Jag äter när jag är hungrig och tills jag känner mig mätt och tycker bättre om att äta många små mål. Just nu tränar jag inte heller särskilt hårt, men kommer snart att börja göra och då kommer jag lägga till mer energi i kosten. Vet inte exakt hur mitt träningsschema kommer se ut inför hösten men kan återkomma med ett nytt kost- och träningsschema om några veckor då träningen dragit igång på allvar.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • […] ett tag sedan så skrev jag en dags kostdagbok på begäran från er. Det var under en period då jag inte tränade så mycket. Lovade att skriva […]

  KOSTDAGBOK FÖR EN DAG | Ida Warg 2013-02-03 11:35:44 http://idawarg.chic.se/kostdagbok-for-en-dag/
  Svara
 • Hej, 
  Om du ska utesluta gluten helt så innehåller vanliga havre gluten. Det finns havregryn från semper som är 100% rena havregryn som är fria från gluten. Även havremjölken innehåller ibland gluten. Bara ett litet tips från en med glutenintolerans :). Sedan vill jag även passa på att säga heja dig och din underbara blogg!

  Emma 2013-01-10 08:52:00
  Svara
 • Inspirerande blogg som vanligt! 🙂
  En fundering, är inte 1900 kcal för lite för dig med tanka på hur aktiv du är?
  En genomsnitts kvinna förbrukar väl runt ca 1900 på en dag och då har du en liten morgonträning + en timmes träning på eftermiddagen också? Bara lite nyfiken hur du tänker, eller ditt mål kanske är att gå ned i vikt? 🙂

  Linn 2013-01-09 11:33:00
  Svara
 • Borde inte du ligga över 2000 kcal om dagen eller är jag helt ute och cyklar? För jag har sett och hört att en kvinna som inte är så jätte aktiv om dagarna ska äta cirka 2000 kcal och du som tränar borde väl ligga över det eller 🙂 ? Är endast lite nyfiken och vet heller inte riktigt hur mycket jag själv ska äta därför jag frågar. Undrade därför över hur du äter på en dag 🙂
  Jättebra blogg och tack för att du lägger ner tid på att driva denna blogg och inspirera!

  Diana 2013-01-09 11:20:00
  Svara
 • Jag kom på ett tips till alla som har problem med magen alà IBS el liknande…Jag har nämligen börjat dricka ”Inflamino”-Holistics och det funkar heeeelt otroligt bra. Min mage mår supermkt bättre! Den är ganska dyr men så värd! Jag blandar det med rismjölk o dricker MELLAN måltiderna ( ca 1-2 ggr /dag). Jag har nämligen prövat mkt samt aloevera men har aldrig fått ngn vidare effekt. Bara ett tips:)

  Kristin 2013-01-09 09:30:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt