Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄTER JAG FÖR LITE?

Efter mitt inlägg om kost- och träningsupplägg så har kommenterat och frågat om jag inte äter för lite? Just nu äter jag ca 2000 kcal om dagen och det är vad jag ska äta till min kropp och vikt och med ca 5 lätta tränings/motionpass i veckan och ett stillasittande jobb. Som jag också skrev så tränar jag inte särkilt hårt just nu men kommer börja göra så fort jag blir av med min dunderförkylning (förhoppningsvis på måndag) och då kommer jag också att öka mitt energiintag och kommer skriva ett nytt mat- och träningsschema så ni kan se skillnaden.

Som jag skrev ovan så är jag grovt förkyld denna veckan och det blir därför bara promenader för min del för att få röra lite på mig efter en hel dag sittandes på stolen. Kan inte förklara hur mycket jag LÄNGTAR efter att få träna på riktigt! Är så sugen på ett riktigt köttigt ben- eller ryggpass, Pole dance eller ett svettigt löppass med blodsmak i munnen!

Idag blev det en kort härlig promenad på lunchen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag ska till Sälen v.8 och den helgen är det årets första Rikstävling i Disco. Det betyder att jag inte kommer dansa Disco på hela veckan och åka istället massa skidor. Vad bör jag träna och hyr mycket på kvällar/mornar (dvs styrka kondition och stretch) för att vara i bra form inför tävlingen? Kommer ej ha tillgång till gym så det måste kunma gå att göra hemma.
  Tack för en bra och peppande blogg! Kram

  Rebecca 2013-01-10 11:32:00
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Men du kommer ju istället att träna hela dagarna ju i form av skidåkning. Vill du köra lite extra så kör mitt styrkepass som jag har som veckans utmaning 🙂

   idawarg 2013-01-10 18:52:00
   Svara
 • Hej Ida! Jag försöker rivstarta året dels genom att minska kolhydratintaget. Jag är dock så himla sugen på våfflor och pannkakor, och undrar vilket mjöl du tror/tycker är bäst att ersätta vetemjöl med? T ex vilket fullkornsmjöl som ger mest kostfibrer och protein per kcal, eller om du har någon annan idé. har hört talas om mandelmjöl och fiberhusk men folk verkar bli missnöjda över konsistensen på våfflorna av det.. 🙂 Vore så gött att få klämma en våffla med keso och blåbär!!! 

  Julia 2013-01-10 00:06:00
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Godaste jag vet är kesopannkakorna. Blanda ca 125g keso, 3-4 ägg och lite havregryn. Stek det i smör och ät med bär och keso. MUMS!

   idawarg 2013-01-10 18:54:00
   Svara
 • Tror att Ida har rätt så bra koll på vad man ska stoppa i sig, det är svårt att veta exakt hur mycket man får i sig bara med ögats mått..Mår kroppen bra och är frisk vet man att man är på rätt väg 🙂

  Arw 2013-01-09 21:19:00
  Svara
 • Reagerade också på det, men det kanske bara är för att jag skulle vara dödshungrig hela tiden om jag åt så lite 🙂

  Angelica 2013-01-09 20:34:00
  Svara
 • Snälla snälla snälla kan inte du skriva lite om fördelar och de olika användingsområdena hos kokosolja? Tycker att produkten känns spännande, men vill inte börja stoppa i mig saker jag har noll koll på! Tack <3

  Micha 2013-01-09 20:00:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Tips på att förbättra kondition? Jag har inte haft någon hobby på många år och är ofta sjuk, så min kondition är urusel. 

  gäst 2013-01-09 17:47:00
  Svara
 • Hur vet man hur många kcal man behöver äta under en dag? Har ett nyårslöfte om att bli nyttigare och träna mer. Träna mer är inte så svårt, men maten har jag ingen koll på, varken vad jag stoppar i mig eller hur mycket jag behöver stoppa i mig. Hur får jag reda på vad jag behöver och vad ”basvaror” (grönsaker & kött) innehåller rent näringsmässigt? Har till en början dragit ner på socker och onyttiga kolhydrater, men jag vill ha ännu bättre koll på maten än vad jag i dagsläget har.
  Tack för att du driver den här bloggen, den är helt fantastisk!

  Sofie 2013-01-09 17:32:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind