Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORGONPROMENAD

Bestämde mig för att ta en liten promenad innan jobbet idag och det var inte det bästa valet jag gjort! Haha, Jag var sjöblöt efter då det helt plötsligt börjat snöa som bara den! MEN vad gör det? Jag ska ju åka till Kap Verde om 1 månad 😀 haha. Resan kändes ännu mer rätt när jag vaknade imorse och såg vädret!

Någon som gjorde veckans utmaning imorse förresten? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Önskar att jag hade mer tid över till träning men med 2 små barn så kan det ibland vara lite trixigt att få till det. Men din utmaning är ju perfekt så den ska jag köra nu varje dag denna veckan. Tack för en bra blogg och håller med, det var någon som skrev att du borde skriva en bok om träning och kost, ja det borde du verkligen! 🙂 kram

  Mikaela 2013-01-08 19:54:00
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   ja denna utmaningen är ju perfekt då du kan göra den hemma och den tar bara 10 min 🙂 Tack vad glad jag blir. Någon gång i framtiden kanske det dyker upp en bok i hyllorna 🙂 Kram

   idawarg 2013-01-08 20:06:00
   Svara
 • Jag körde utmaningen 😀

  annakbeerg.blogg.se 2013-01-08 16:06:00
  Svara
 • Gjorde min utmaning i morse klockan 5.05 innan frukost och innan bussen till jobbet. Imorgon kör jag igen! Two down, three to go! Imorgon gör jag utmaningen INNAN duschen. Haha! Man blir ju tokvarm av den!

  Therese 2013-01-08 15:55:00
  Svara
 • Hej 🙂 Jag gjorde utmaningen imorse, men har en fråga!
  Mitt träningsschema innehåller ju till viss del styrka (ca 3 dagar i veckan), körde ben igår och hur blir det då med vilan mellan mitt styrkepass och din utmaning? Är det bara en myt att musklerna måste vila eller spelar det ingen roll om det gör de 24 timmar eller 48 timmar? Haha hoppas du förstår! kram

  Wickan 2013-01-08 13:09:00
  Svara
  • Svar på Wickans kommentar.

   Min utmaning är inte så tung så det ska inte vara några problem. >Självklart måste kroppen vila någon gång för att återhämta sig men som jag sa innan så är inte utmaningen supertung så det fixar du nog 🙂

   idawarg 2013-01-08 20:04:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    tack snälla för svar 🙂 
    Då kör jag din utmaning fem dagar den här veckan 😉 Gjorde imorse och det var så kuuuul ! Älskar dina utmaningar! 

    Wickan 2013-01-08 20:35:00
    Svara
 • Du borde göra en tränings/hälsobok!!  Nu till frågan: Jag såg i ett blogginlägg exempel på vad du äter under en dag. Där såg jag att du inte äter så mycket kolhydrater såsom ris, pasta och potatis utan mer gröt och bröd istället. Ligger det någon speciell strategi bakom dina kostval?

  Deede 2013-01-08 11:30:00
  Svara
  • Svar på Deedes kommentar.

   Men tack det har jag inte tänkt på innan, men vore grymt kul 🙂 Det ska jag tänka vidare på! Nej precis jag äter inte så mycket av potatis, pasta, ris och nu heller inte av bröd eftersom det innehåller gluten. Kommer lägga till lite mer kolhydrater om jag börjar träna hårdare annars mår jag bättre av att äta ganska lite kolhydrater och det håller mig borta från sötsuget eftersom kolhydraterna triggar igång det.  🙂

   idawarg 2013-01-08 20:03:00
   Svara
 • Hej Ida! Jag tänkte höra med dig om bra pre work out mål och post-workout mål? Ska börja med veckans utmaning idag och även gå till gymmet ikväll men har inte direkt koll på vad som är bra att äta före och efter träning. Som jag har förstått det bör man äta något direkt efter passet, men om man inte har proteindryck att dricka, kan man till exempel ta 1-2 dl grekisk yoghurt och någon frukt och sen åka hem och äta middag? Jag vill både tona upp kroppen och gå ner några få kilon, typ 4-5.

  ami. 2013-01-08 11:25:00
  Svara
 • Det är så himla gött ändå att bara trotsa vädret och ge sig ut tycker jag. Då känner man sig urstark! Och blev helt otroligt avundsjuk på din resa!

  bambi1990.wordpress.com 2013-01-08 11:21:00
  Svara
 • jag gjorde övningarna imorse!

  nukörvi 2013-01-08 10:00:00
  Svara
 • idag ska jag göra utmaningen. 🙂
  har skrivit upp övningarna för att de passar perfekt nu under vintern när det är svårt att ta promenader eller om man inte kan ta sig till gymmet.

  Vi 2013-01-08 09:13:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt