Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅRETS FÖRSTA STYRKEPASS + PLATT MAGE

Imorse var jag på gymmet och hade en klient. Superkul som vanligt och grymma resultat börjar komma fram 🙂 Älskar att se resultat av hård träning!

Själv körde jag ett ganska tufft ryggpass:

– 30 Chins med 20kg hjälpvikt. (6 set)

– 20 Pullups med 20 kg hjälpvikt. (4 set)

– Utåtrotation med gummiband 10st/arm x 3 

– 57 armhävningar från tårna (5 set).

– 10st hängande rodd med TRX-band x 3

Mitt första tung styrkepass 2013 och det känns underbart! Känner att jag kommer bli stark detta året! 🙂

Måste också säga att jag både ser och märker sådan sjuk skillnad på min mage efter att ha slutat med Gluten och mjölk. Tror faktiskt att det största problemet är gluten i mitt fall. Har testat äta lite parmensanost och lite naturellyoghurt och det har gått kanonbra. Dock så kommer jag försöka hålla mig glutenfri och så gott som mjölkfri i någon månad till så tarmarna får läka. Efter det blir det en detoxkur för att rena ur. Ser jag fram emot och kommer att skriva om det.

Här har ni en glad mage 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hejsan!
  Först vill ja börja med att tacka för en bra blogg.
  Sen har jag en fråga. har läst att du kör ”mjölkfritt”, vad dricker du då istället?(om du dricker någon slags ”mjölk”?) är det typ soya,havre?
  ha en bra dag! Mvh L.

  Louise Monrin 2013-01-06 11:31:00
  Svara
 • Jag har ”ibs” vilket egentligen säger nada..jag vill pröva att utesluta gluten o mjölkprodukter men det verkar svårt! Jag äter mkt yoghurt nämligen. Kan du inte göra ett inlägg m lite tips på mat/mellis förslag som man kan ersätta gluten o mjölkprodukter med?

  Kristin 2013-01-06 00:13:00
  Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   jag var också superrolig för det då jag åt enormt mycket mjölkprodukter, men allt går om man vill 🙂 Ska absolut göra ett inlägg med mina favoriter på mjölk och glutenfritt 🙂

   idawarg 2013-01-06 10:38:00
   Svara
 • Din kostomläggningen verkar intressant. Jag själv provar gärna olika sätt att äta, för att se vad min kropp mår bra av och inte. Hittills har jag förstått att min kropp trivs bättre med mindre mängd kolhydrater (kanske skulle räcka med att ta bort gluten?), men det tycker jag att det lätt blir så att jag ersätter kolhydraterna med mjölkprodukter. Dock skulle jag vilja prova att minska mjölkprodukterna. Så min fråga: tar du bort mejerier helt eller ersätter du med soja/havre/ris-mjölk?

  Sandra 2013-01-05 21:16:00
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Ja det var mitt problem också att jag börkade käka så mycket mjölkprodukter när jag drog ner på kolhydraterna. I slutet käkade jag ALDELES för mycket då jag ofta vid stressiga tillfällen ersatte lunch och middag med keso och kvarg. Men nu är det slut på det och jag mår så mycket bättre. Jag äter ingen mjölk alls förutom lite hårdost då och då. Jag använder istället havrebaserade produkter vilket funkar kanon 🙂

   idawarg 2013-01-06 10:37:00
   Svara
 • Skulle inte du kunna visa några bra övningar med gummiband? 🙂 Har sett att du använder det en del!

  Amanda 2013-01-05 18:13:00
  Svara
 • Jag är både gluten och laktosintolerant, har gjort test på sjukhus. Ett tips är att lagrad ost (mer än 1 månad) inte innehåller laktos. Fortfarande mjölkprotein men inte laktos.

  Viktoria 2013-01-05 18:12:00
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Ja jag har hört det och har testat parmensan nu 2 gånger och det har gått hur bra som helst  Tack för tipset. har du några fler superdundertips på mjölk och glutenfri mat så tipsa gärna 

   idawarg 2013-01-06 10:34:00
   Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Ja jag har hört det och har testat parmensan nu 2 gånger och det har gått hur bra som helst 🙂 Tack för tipset. har du några fler superdundertips på mjölk och glutenfri mat så tipsa gärna 🙂

   idawarg 2013-01-05 18:30:46
   Svara
 • En av hälsoeffekterna för mig också, såg alltid jätte svullen ut och trodde att jag skulle föda en ailien eller något eftersom att tarmen slutade fungera. Tror att fler är känsliga för gluten än dem tror..

  Alex 2013-01-05 17:01:00
  Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   Ja jag har flera gånger trott att det ska ploppa ut en unge vilken sekund som helst  haha såg inte ens mina tår när jag kollade ner ibland  Nej min tarm slutade också helt att fungera och börjar först nu hitta tillbaka 

   idawarg 2013-01-06 10:33:00
   Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   Ja jag har flera gånger trott att det ska ploppa ut en unge vilken sekund som helst 😀 haha såg inte ens mina tår när jag kollade ner ibland 😀 Nej min tarm slutade också helt att fungera och börjar först nu hitta tillbaka 🙂

   idawarg 2013-01-05 18:32:49
   Svara
 • vart är ditt snygga träningslinne ifrån? 🙂

  Cilla_1991 2013-01-05 16:41:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind