Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STARTA VARJE DAG MED AKTIVITET

2013 ska jag försöka börja varje dag med att röra på mig lite. Det behöver absolut inta vara ett helt träningspass utan bara en kortare promenad, några situps, armhävningar eller annan styrkeövning eller kondition. Det känns verkligen som att kroppen kommer igång då!

Eftersom jag egentligen bara har 5 minuters gångväg till jobbet så fick jag ta en lång omväg imorse. Blev Sammanlagt ca. 30 min promenad. Så himla skönt. Sedan blev det dunderfrulle med gröt och ägg. Nu är jag redo för denna underbara fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej 🙂

  Härligt med morgon promenader! Jag börjar redan kl 7 på morgonen och måste gå upp redan kl 5 för att hinne äta och ta mig till jobbet då det tar ca 1 1/2 Tim. Vad tycker du om att försöka gå upp 04:15 för att hinna med en morgon promenad? Alltid skönt med någon annans åsikt.

  Med vänlig hälsning,
  Jessica

  Jessica 2013-01-04 15:34:00
  Svara
 • Hej Ida!  Har nyligen hittat din blogg och älskar den. Letat efter en träningsblogg som samtidigt är glamorös och rolig:-) 

  Jag har en fråga: Vad tycker du om detox?? Någon kur du kan rekommendera?

  Förra våren tränade jag mycket och mådde toppen sen blev jag sjuk när hösten kom och har opererats för ett tag sen. Den ”sjukdomsperiod” har tagit hårt på mig, har järnbrist och vitaminbrist och känner mig så jäkla hängig samtidigt som jag är aspepp på att komma igång igen med träning och känna mig stark. Jag har även mycket problem med magen och har en hög grad av IBS. Tänkte att en detox kanske kunde vara bra och rensa ut allt slagg osv?? Jag vill dock inte tappa ännu mer muskler, har redan gjort det under sjukdomsperioden (är 1.75 lång och väger 58kg) Vill ha en stark och frisk kropp!

  Keep up the good work! //Anna

  Anna 2013-01-04 10:17:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind