Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VICTORIA´S SECRET I LONDON

Vet inte hur många timmar jag spenderade i provrummet på Victoria´s Secret i London? Prövade nog hela sortimentet 😀 haha! Grym service var det där i alla fall och butiken var helt fantastisk med 4 våningar då översta våningen var ett vilorum med fåtöljer och toaletter! Det var rosa, glitter och speglar överallt och i ingången kunde man se modellen Candice outfit från senaste Showen. Bling bling säger jag bara 😀 Är man i London måste man besöka denna butiken!

Hittade tillslut 2 BH:ar, massa trosor och ett par mjukisbyxor från PINK. Så nöjd! 😀

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hejsan!
  Jag har några frågor om just Victoria’s Secret butikerna i London som jag vore jääätte tacksam för svar på! Det är nämligen så att jag och några vänner ska besöka London i April och vi älskar alla VS men har aldrig varit i deras London butiker. Jag undrar för det första om det finns två Victorias secret butiker i London? Har googlat och fått fram att det ska finnas två,en på New Bond Street och en annan i ett Köpcentrum som hette Westfield Stratford (något sådant) men tänkte om du visste?:) Jag har även VS appen och i den står det att VS butikerna i London ej säljer PINK kollektionen,och eftersom du hade köpt mjukisar från just PINK kan ju inte det stämma? 🙂 För att sammanfatta så undrar jag hur många VS butiker det finns,vart dem ligger och vad dem har för utbud i butikerna 🙂
  Vart väldigt långt nu så ska avsluta. Ifall du skulle se detta och ha tid att svara går det bra att meila mig!Vore somsagt tacksam för svar,kram!!

  Idadalbark 2013-01-13 09:46:00
  Svara
 • hej!
  tänkte bara fråga om du har något bra hotell att rekomendera att bo på i london? jag o min pojkvän vill åka dit men vi hittar inget hotell, då de flesta verkar vara väldigt låg standard på o folk verkar missnöjda med hotellen. mvh nathalie

  Nathalie-sthlm 2013-01-05 22:25:00
  Svara
 • Du har så snygg kropp! 🙂

  Emilia 2013-01-02 19:08:00 http://emiliaas.webblogg.se/
  Svara
 • Var har du köpt dina skor? Jättefina! 

  Amanda 2013-01-02 17:35:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind