Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAGPROBLEM

De kommande 7 dagarna kommer vara en riktig utmaning för mig! Jag var på Zonterapi igår för att behandla bla. min stela nacke och min krånliga mage. Jag fick som order att utesluta både mjölk och gluten i minst 7 dagar för att se hur jag mår. Det innbär alltså att jag inte får äta keso, kvarg, mjölk, yoghurt (inte ens laktosfritt), ost, bröd, pasta mm. Jag ska verkligen göra mitt yttersta för att klara det, men det kommer bli svårt!

Bröd och pasta kommer inte bli några problem men där emot mjölkprodukterna då jag äter ganska mycket sådant! Idag fick jag tex. hoppa över min älskade keso på gröten. Istället knäckte jag i ett ägg + lite proteinpulver för att få en högre dos protein. Inte lika gott… Sedan fick jag också skippa mjölken i kaffet! 🙁 haha det är synd om mig nu vänner! Jag menar hur ska Ida (K)Warg kunna klara sig utan kvarg?

Nej men jag har faktiskt länge funderat på att göra en liten ”mjölkrehab” och nu känns det väldigt lägligt att börja med det! Har också fått order om att köpa tillskott som magnesium och aloevera så ska gå direkt till Hälsokosten på lunchen och göra det.

Måste säga att jag verkligen gillar och tror på Zonterapi. Efter behandlingen igår kände jag hur det bara hände saker i min kropp och jag lev illamående och frusen.

Någon av er som testat Zonterapi?

Zonterapi
ZONTERAPI

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind