Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUPERKVINNAN

Jag har en vän som aldrig slutar att imponera på mig! Hon är en grym  dansare, danslärare, koreograf, nagelteknolog, sångerska, låtskrivare, smyckesdesigner och förutom allt detta är hon helt magisk! Med det menar jag att hon har massa kunskap inom healing, energier och läkekonst. Förra julen så testade hon att heala mig några gånger och det var helt underbart! Går inte ens att beskriva känslan! Jag var lite skeptisk innan och undrade vad i hela friden hon snackade om men sedan förstod jag!

Vet inte hur många superkrafter denna kvinna har? Grym är hon på allt hon gör i alla fall min Celina! <3

Just nu försöker jag hitta en balans i mitt liv och min kära vän ger mig tips och råd för att hitta lugnet i min stressiga vardag. Idag har jag fått avslappningsövningar jag ska göra under kvällen. Bort med dålig energi och in med ny fräsch! Ska försöka följa alla hennes råd och kommer skriva om det i bloggen så ni kan följa. Glöm inte läsa Celinas blogg på http://celinaryden.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind