Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG SOM… DOKUSÅPAKÄNDIS? ARTIST? MODELL?

Tycker den här kommentaren var lite rolig att svara på…

oj.. du var (och är fortfarande såklart) jättesnygg! varför hängde du på stureplan? Har du varit med i någon dokusåpa? Sångkarriär? Film? Modell?

SVAR: Tack så mycket, lite smink så ;D haha. Ja du varför hängde jag på stureplan? Ingen aning faktiskt. Jag hade en så kallad ”festperiod” där 2009 när jag och Sibel dansade loss varje helg på Stureplans klubbar. Eftersom jag är från Åmål så var allt nytt och spännande och vi hade hur kul som helst och jag har fått många bra kontakter efter den korta men intensiva festperioden. Jag tröttnade fort och har nog faktiskt knappt satt min fot på någon av klubbarna sedan det partyhalvåret.

Jag har absolut inte varit med i någon dokusåpa höll jag på att säga, men det stämmer ju faktiskt inte! Haha, glömde helt! Jag var med i Floor Filler 2006. Det var typ som idol eller X-factor fast med dans och man fick följa oss varje dag när vi tränade mm. 70 hela avsnitt var det och det var en sjuukt rolig och spännande period i mitt liv! Vi var inlåsta i huset eller rättaresagt lägenheten i drygt 4 månader utan TV och mobiltelefoner. Jag gick vidare hela vägen till final och kom 3:a.

Här är ett klipp från stora finalen och ett streetnummer…

Min partner i Floor Filler var Sean Banan och här kommer våran tolkning av filmen The Matrix som blev ett av de kändaste numren i serien.

Jag har flera gånger blivit tillfrågad att vara med i tex. Paradise Hotel, Big Brother och datingprogram, men jag har tackat NEJ! Skulle aldrig vara med i något sådant! Här kommer en 15 min lång sammanfattning av alla avsnitt av Floor Filler och då ser ni en blyg liten Ida Warg som håller sig ganska mycket undan kamerorna, förutom när det är brottningsturnering dock för då jädrar! 😀

En sångkarriär har jag heller aldrig haft. Har blivit tillfrågad att vara med i många olika ”tjejgrupper” men har även där tackat nej då jag vet att det är mycket snack och liten verkstad i musikbranschen! Där emot håller jag och min kompis Celina på med vårt eget musikprojekt RAW nu och släpper vår musikvideo på måndag. 🙂 En sjukt rolig grej som vi gör enbart för att vi älskar det och varandra 🙂

Film har jag aldrig gjort men skulle vilja göra. Det närmsta jag kommit där är reklamfilm men skulle mer än gärna medverka i en riktig långfilm någon gång! 🙂

Modell har jag absolut varit många gånger för olika projekt, företag, visningar mm. Älskar kameran och scenen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind