Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE

Hela dagen har jag lovat mig själv att absolut inte springa längre än 5 km, pga. att jag är en ovan långdistanslöpare (har aldrig tidigare sprungit längre än 5km) och att jag har en skada i min stortåled som inte direkt blir bättre av löpning. Dessutom har jag redan klarat min utmaning då jag redan 2 gånger denna veckan sprunget 1 mil. Jag LOVADE verkligen mig själv när jag promenerade till gymmet att högst springa 5 km!

Men vad hände? En liten tävlingsinriktad djävul i mitt huvud får mig att snöra in fötterna och tårna med tejp och när mätaren visar 5 km säger den FORTSÄTT! Haha blev tillslut 1 mil idag igen och varje steg efter 20 min var smärta. Jag ville  ge upp, skrika, gråta och spy de sista 20 minutrarna men jag hade bestämt mig för 1 mil och det blev det också! 3:e milen för denna veckan och faktiskt 3:e milen i hela mitt liv. Belöning blir en stor portion Thaimat med ris! MUMS och trevlig fredagkväll allihop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind