Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ATT LÄRA SIG UPPSKATTA!

Vet inte vad som hände igår kväll men helt plötsligt så kände jag bara en sådan stor tacksamhet till allt och kunde inte sluta tänka på hur mycket jag uppskattar mitt liv! Jag uppskattar alla mina nära och kära, mitt fantastiska jobb, er mina underbara läsare som ger mig inspiration och motivation varje dag genom kommentarerna, mitt hem, mina klienter, mina vänner, mitt liv…

Ska verkligen försöka komma ihåg den här känslan under jobbiga perioder/dagar, för även om de inte syns i bloggen så finns de jobbiga dagarna i mitt liv också! Jag tror det är viktigt att varje dag stanna upp och tänka efter en stund på alla bra saker som faktiskt finns i ens liv, då det kan vara väldigt lätt att hoppa över eller missa dem ibland!

Happy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind