Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUNGRIG HUNGRIG HUNGRIG

God Morgon! Det enda negativa för mig att köra mycket kondition är att jag blir så sjukt hungrig! Innan jag hoppade i säng så hade jag sett till att jag var proppmätt eftersom jag känner till mitt hungerproblem 😀 Haha men ändå vaknar jag mitt i natten av att magen kurrar. Gick upp och käkade lite nötter men lik förbannat vaknar jag 10 min innan väckarklockan ringer för att min mage gör ont för att jag är så hungrig! 😀 Haha typiskt mig, hungrig som en Warg!

Tror ni det var gott att få i sig morgongröten?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind