Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG HAR ALDRIG GILLAT LÖPNING!

YES mina vänner, Idag satte jag min första mil och under timmen! Det är väldigt stort för mig! Jag har aldrig varit någon ”löpartjej” och har alltid hatat att springa. Vet inte vad det beror på, kanske min ansträngningsastma eller bara lathet? haha. Har endast en enda gång tidigare i mitt liv sprungit 1 mil och då var det inte planerat utan det bara blev så.

Idag när jag började springa kändes det tungt de första 20 minutrarna, men efter det började jag köra lättare intervaller så jag hade lite delmål på vägen och då blev det genast mycket lättare än att springa på samma fart hela tiden. Konditionsmässigt hade jag lätt kunnat orka lite till men tyvärr så sviker mina fötter mig! 🙁 Har haft problem med fötterna och stortåleden i snart 1 år och det är den som gör att jag inte kan träna dans längre då jag inte kan böja i leden och gå upp på tå. Kände tyvärr av skadan ganska rejält de sista 3 km idag så jag hoppas inte den sätter stopp för mig att klara veckans utmaning!

I alla fall kändes det grymt skönt att springa idag! Älskar det!

Laddade upp med en proteinbar från Fitnessguru. MUMS!

Sedan bar det av… 57min och 50sek sprang jag på

Svettig 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind