Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET HÄR MED ATT ”UNNA” SIG?

Får många frågor om jag aldrig ”unnar” mig något i matväg som choklad eller annat godis, kakor, chips mm? Blir lite tveksam på vad jag ska svara då jag har ett helt annat sätt att ”unna” mig på. Kanske låter konstigt i vissas öron men jag tycker från botten av mitt hjärta att en stor portion thaimat är 100 gånger godare än en chokladkaka. Jag älskar mat och är ett riktigt matvrak som alltid är hungrig! När jag unnar mig köper jag tex valnötsbröd från stenugnsbageri, färska bär, yoghurt/kvarg med torkade bär och frön, eller som igår köper thaimat från mitt absoluta favoritställe. Absolut kan jag smaka på om någon bjuder på något sött om jag skulle känna för det men det är väldigt sällan jag tycker att det är jätte gott! Finns några undantag som tex. saltlakris och lussebulle. Gillar inte för söta saker utan mår bara illa av det!

Vad äter ni när ni ”unnar” er något? 

Finns inget bättre än att ha kört ett svettigt konditionspass och sedan gå och köpa nr 20 med kyckling och extra grönskaer på Thaihouse på Nybrogatan! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind