Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SATS NYA REKLAMKAMPANJ & KATRIN ZYTOMIERSKA

INLÄGGET ÄR UPPDATERAT med mina åsikter idag torsdag kl 21.00!

Det har blivit väldigt mycket uppståndelse kring SATS nya reklamkampanj som ser ut så här…

 Jag brukar älska Katrin Zytomierskas sjuka och osvenska sätt att utrycka sig på, även om jag inte alltid håller med. Väldigt underhållande! Men det hon har skrivit om SATS nya kampanj är nog det mest korkade inlägg hon gjort!

Absolut kan man tycka vad man vill om hur SATS väljer att marknadsföra sig själv men att göra personangrepp mot Josephine som frontar kampanjen är bara sjukt osmart och osmakligt! Katrin har ingen aning om vad Josephine har för förutsättningar eller vad hennes bakgrund är? Bara för att man är smal behöver inte det betyda att man har en hälsosam och frisk kropp, tvärt om. Många som är smala och säger sig kunna äta vad som helst utan att gå upp i vikt är oftast de som äter mest ohälsosamt och tränar minst. De kan även ha en högre fetthalt än vad en kraftigare person har! Varför de är smala är för att de inte har några som helst muskler på kroppen, vilket kan leda till skador och sjukdomar i framtiden. Är det då verkligen mer hälssamt att vara smal då? Dessutom ser vi ingen hud på Josephine. Hur vet Katrin att det inte gömmer sig ett muskelberg med 6-pack under kläderna?

Sedan vet vi heller inte vad Josephines mål är med träningen? Hon kanske har lyckats gå ner massa kilo under sina 13 år på SATS och gjort fantastiska resultat och är supernöjd med sitt utseende? Sedan kan det också vara så att det inte heller är det mest naturliga och hälsosamma för hennes kropp att vara pinnsaml? För det ser absolut inte ut som att Josephine lider av någon övervikt som skulle vara ohälsosam och farlig för henne! Jag tycker hon ser ut att ha en riktigt stark kropp som mår bra!

Jag har inte ord för hur illa jag tycker Katrin uttalar sig om det här och hur hon sedan börjar prata om yttrandefrihet. Självklart har hon rätt att tycka och tänka vad hon vill men då får hon ju vara beredd på att ta konsekvenserna som blir!

Henns inlägg har gjort att finest annonsörer McDonalds, Lekmer och nu även mobiloperatören Tre slutar annonsera på finest.se. Bra gjort av annonsörerna! Jag skulle inte våga gå ut på gatan om jag var Katrin, hon borde skämmas!

Vad tycker ni om sats nya reklamkampanj?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind