Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELT OTROLIGT!

Jag är så himla glad för alla era mail och kommentarer över att ni blir peppade på att träna och att ni hänger med mig på mina utmaningar osv. Att min mamma till och med ringde igår och berättar att hon och pappa är med på min ”veckans utmaning”, det är helt otroligt! Haha trodde jag aldrig skulle hända!

Fick ett mail igår som gjorde hela min dag…

”Hej Ida! I morse var jag på gymmet 06.30 för att hinna träna innan dagens föreläsningar. När jag skulle göra din magutmaning ser jag att tjejen brevid gör samma sak. Vi tittade på varandra skrattade och konstaterade att vi båda var trogna bloggläsare hos dig! Fatta vad grym du är, du får tjejer (och killar?) över hela Sverige att ställa klockan en timme tidigare och gå till gymmet för att bla köra dina magövningar. Tack för all pepp :D”

Hur coolt är inte det här? WOW, Tack så jätte mycket för att du delar med dig ! Finns inget roligare att höra och som värmer mitt PT-hjärta så mycket som när jag kan peppa er till träning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind