Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRÅGESTUND – FRÅGA ALLT NI VILL OM HÅR & HÅRVÅRD?

Jag har aldrig innan haft så bra kvalite på mitt hår sedan jag började gå hos min frisör Alex på Saxess By Alex och följer hans råd! Sedan 6 månader tillbaka har jag till och med fått komplimanger för mitt hår vilket nästan aldrig tidigare hänt då jag haft ganska tunnt skandinaviskt hår som aldrig blivit riktigt långt. Men nu så 🙂

 Ni har frågat mig om hårråd vid träning mm. men jag är inte den bästa på att svara på era frågor så därför tänkte jag att ni ska få chans att fråga min grymma frisör Alex alla frågor ni har om hår och hårvård. Så vad väntar ni på? Ös på med era frågor!!!

Bild på mig, Alex och Natasha från invihgningen av hans nya salong.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind