Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPIRATION

Förra veckan startade jag en ny kategori här på bloggen som heter ”VECKANS INSPIRATION”! Jag bad er att nominera och skicka in ert förslag till veckans inspiration och har fått många fina.

Denna veckan valde jag ut den här coola tjejen som jag tycker har gjort en grym prestation! tack för att du delar med dig, grymt jobbat och stort GRATTIS!

”Hej! Jag vill faktiskt tipsa om mig själv. Jag blir lite förvånad över mig själv för att jag skriver det här men jag har insett att jag faktiskt är jäkligt grym ändå.

Under snart ett år har jag dag in och dag ut levt med en ständig skräck över vad jag äter. Jag har i princip inte stoppat i mig minsta lilla grej utan att kollat på shapeup. Jag tränar innebandy med ett div 1 lag och på sidan om det så springer och gymmar jag så mycket jag kan. Nu, efter ett år har jag istället för att se mat som något negativt insett att det är min hjälp till en vältränad kropp. Jag äter alltid nyttigt men har börjat unna mig saker då och då. Jag är sjukt stolt över mig själv, och nu känner jag mig bara så peppad på att få ännu större muskler. Ps älskar din blogg!!!”

Nadias blogg –> nadiasfitspo.devote.se

Har du någon speciell person/personer som inspirerar dig? Arbetskamrat, kompis, kändis eller varför inte du själv?! Maila mig mer än gärna era tips på veckans inspiration till idawarg@gmail.com och märk med ”Veckans Inspiration”!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind