Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ SNABB, BILLIG & NYTTIG LUNCH INNAN TRÄNING!

Efter önskemål från er läsare kommer jag nu börja lägga upp vad jag äter under dagen. Inte alltid så jättespännande men ni kanske får lite tips och ideer. Jag köper lunch ute nästan varje dag och många tycker det är svårt att veta vad man ska välja och hur man ska tänka när man väljer mat?

Ikväll så ska jag träna ett ca. 1,5 timmes långt danspass och då är det viktigt för mig att få i mig långsamma kolhydrater under dagen. Därför köpte jag ett nybakat rågsurdegsbröd från ett stenugnsbageri som ligger i närheten och smörade på massor med Bregott. Sedan plockade jag ihop en liten ”sallad” i mataffären på kyckling, fetaost, morötter, gurka och tomat.

Med denna enkla lunch har jag fått i mig allt jag behöver: långsamma kolhydrater, fett och protein. – Snabbt, billigt och nyttigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt