Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UTBILDA DIG TILL PERSONLIG TRÄNARE

Jag går andra året på gymnasium och är sugen på att utbilda mig till PT ett tag efter jag gått ut skolan, eftersom jag älskar allt som har med träning och hälsa att göra :))
Kan inte du berätta hur det är att vara PT? Exakt vilka utbildningar och kurser har du gått? Hur kommer man igång och får ”kunder”? Planerar man mycket själv? Och hur är arbetstiderna? Ja, som du kanske förstår vill jag gärna veta allt som man bör veta 😀
Tack för en superbra blogg! Du inspirierar mig verkligen!!KRAM

SVAR: Att vara PT på heltid kräver hårt arbete och att man är duktig på att planera sin arbetstid på ett bra sätt. De flesta vill träna innan jobbet på morgonen mellan 6-8 eller efter jobbet mellan 17-20. Det kan ibland bli en jobbig situation för dig som PT att få ihop ett schema utan massa dötid. Man måste också vara en duktig säljare och marknadsföra sig själv på ett bra sätt då det oftast är du själv som fixar alla klienter. Men är du en glad och positiv människa och en skicklig PT så kommer det inte vara något problem då det finns ett stort behov av duktiga PT:s (i alla fall i Storstäder) och gör du ett bra jobb kommer ryktet att sprida sig 🙂

Att vara PT är tufft men också ett väldigt viktigt och ett fantastiskt yrke. Känslan att få hjälpa andra människor att nå sitt mål är obeskrivligt härligt och ett av de finaste yrkena man kan ha då man hjälper andra människor till ett bättre liv och ibland till och med räddar livet på människor.

Jag har gått Personal Training School i Stockholm och jag är helnöjd med min utbildning! Där gick jag Förberedande kurs + Steg 1 + Steg 2 på PT-utbildningen. PT-school har rykte om sig att vara både tuffast och bäst och jag är villig att hålla med! Lärarna är väldigt pedagogiska och tar hand om en och hjälper en på allra bästa sätt så man klarar utbildningen! Jag är toppnöjd och har inte hört någon som varit missnöjd med utbildningen. Den har också väldigt bra rykte ute i riktiga arbetslivet! 🙂 Läs mer om PT-school HÄR! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind