Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG: IDAS FITNESS – bli stark som en Warg!

Hej alla gamla och nya läsare och välkommen till min träningsblogg! Är väldigt glad över att ni hittat hit och att jag från och med idag får vara en del av det fantastiska varumärket CHIC.se som kost- och träningsexpert 🙂

Vem är jag?

Jag heter Ida Warg och kommer från början från den lilla vackra staden Åmål. Började min karriär som tävlingsdansare i Discodans och har flera SM guld och en finalplats i Världmästerskapen i bagagen. 2006 var jag med i TV3:s TVsucce Floor Filler där jag dansade med Sean Banan och hamnade tilslut på en 3:e plats…

[youtube id=”6wop2SMCXsU”]

Efter det flyttade jag till Stockholm och utbildade mig till Professionell Dansare på Balettakademin samtidigt som jag drev mitt egna företag som  både dansare och danscoach. Direkt efter avslutat utbildningså gjorde jag det jag alltid drömt om, nämligen utbildade mig till Personlig Tränare på PT-school här i Stockholm.

Älskar att träna och tränar själv mellan 5-7 pass i veckan. Just nu är min favoritträningsform Pole Dance…

…men gillar även allt vad styrketräning heter, löpning och yoga.

Här på bloggen kommer jag dela med mig av massa träningstips, kosttips, träningsinspiration! Tycker det är viktigt att ha en dialog med er läsare så försöker svara på så många kommentarer jag hinner! Sedan några månader tillbaka har jag infört ”VECKANS UTMANING” varje måndag. Där utmanar jag er läsare till olika träningsrelaterade saker. Här hittar ni denna veckas utmaning som är 150 armhävningar innan veckans slut. Inte för sent än så anmäl er i kommentarsfältet 😉

Så nu vill jag ha önskemål från er? Vad vill ni att jag ska skriva om i bloggen? Ös på med era önskemål!

Ser fram emot att hjälpa, svettas och peppa er här i bloggen! 🙂
Bästa, Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind