Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 11

Hej Idis!

Min fråga till dig är:
Vad ska jag göra för att gå ner i vikt men ändå få en fast kropp med lite muskler som syns? Har hört att det är väldigt svårt att bygga muskler och gå ner i vikt samtidigt.. men fungerar det om man tränar hårt tre gånger i veckan och äter mycket och protein rikt före/efter träning och äter lite de övriga dagarna? Eller har du något bra tips? Älskar att löpträna men vill även styrketräna för att få de där extra musklerna som syns lite mer!

Älskar din blogg och tycker du ger råbra tips!
Puss <3

SVAR: Tack för din kommentar <3 Rätt kost och rätt träning krävs. Kör några styrkepass i veckan men fortsätt också med löpningen om du gillar det. Dra ner på kolhydraterna i kosten och ät mycket protein och bra fetter. Det kommer att hjälpa dig! Får du inte resultat skulle jag ta hjälp av en PT som kan lägga upp kost och träning speciellt till dig och dina mål. Lycka till! ) Kramar Ida

hur tycker du att en 13ååring borde träna om den går på friidrott?

SVAR: Helt omöjligt för mig att säga. Det beror på vad personen har för mål? Tränar hon/han för att bli elit eller bara hobby? Tränaren inom just den grenen/grenarna borde ha såpass bra koll att de kan lägga upp träningen på bästa sätt så fråga hon/han 🙂 Lycka till! / Ida

Ge tips på as bra träning för mage på gym, får typ aldrig träningsvärk behöver chocka!!! 😀 Vill inte kunna stå av träningsvärk haha

SVAR: Det viktigaste tycker jag är att man känner att man får kontakt med magmuskulaturen. Hittar man kontakten är sedan alla övningar jobbiga. Börja med att ligga på rygg och pressa ner ländryggen mot backen med hjälp av musklerna. Den spänningen ska du sedan ha under alla övningar i gymmet. Då lovar jag att du får träningsvärk 🙂

Hej Ida! Måste bara säga att din blogg är super inspirerande! njuter av att läsa den varje dag!

Jag har nyligen hört talas om ”sockret” sukrin. Vad vet du om det? Är det ett bättre alternativ till socker eller är det lika dåligt för hälsan? Är det dessutom sant att det inte innehåller några kcal osv..

Fortsätt att inspirera! Tack å hej :D

SVAR: Tack så mycket för din fina kommenar 🙂 Sukrin är inte socker utan ett sötningsmedel. Det är 100% naturlig och baserad på en sockeralkohol som kallas Erythritol. Det innehåller inga kalorier, påverkar inte blodsockret men smakar som socker. Dock är det ganska dyrt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind