Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 7

Hej!
Tips på en mättande och god måltidsersättning? Tycker att Ultra loss shake är hur goda som helst i smaken men att konsistensen är lite för rinnig/vattning för att mätta. Nokas måltidsersättning är mycket mer mättande och har en mer trögflytande konsistens men inte lika bra innehållsmässigt. 
Så frågan: God, nyttig och framförallt – mättande måltidsersättning?

SVAR: Jag är inte så mycket för måltidersättning! Bättre att äta tex en keso med nötter och torkade bär eller ägg och en macka. Måltidersättning innehåller ofta massa snabba kolhydrater ch som du säger så håller man sig inte mätt länge. Satsa då hellre på en ren proteinshake med tex.en knäckemacka till om du tycker det är enket att ta med.

Vilka muskelgrupper tycker du är bäst att köra tillsammans på gymmet? 
T.ex. Armar & mage, Rygg & ben? Jag syftar på ifall man ska köra styrketräning flera gånger i veckan och vill ha varierad träning och att musklerna får vila också.

SVAR: Väldigt individuellt hur man tycker och hur många dagar i veckan man tänkt träna? Jag själv använder mig alltid av stora övningar som innefattar många muskelgrupper och brukar oftast köra uppdelat på ben, axlar+mage eller rygg+ triceps + biceps.

Ett exempel på upplägg skulle kunna vara:

Dag 1: Ben

Dag 2: Axlar + mage

Dag 3: Rygg + Biceps

Dag 4: Bröst + Triceps

Lycka till! / Ida

Hejsan! Först och främst kan jag ju säga att du och din blogg verkligen är jättebra! 
Min fråga är: Hur kan jag som gymnasieelev, med gymkort på friskis, mycket att göra i skolan minska kroppsfettet? Jag vill verkligen ha det många tjejer vill ha; ett tydligt mellanrum mellan låren. Just nu promenerar jag mycket, springer på löpband tre gånger i veckan och går på ett gruppträningspass i veckan. Jag äter dessutom nyttigt. 
Tacksam för tips och svar!

SVAR: Hej och tack för din fina kommentar! Får lite ont i magen när jag hör om detta hålet mellan benen alla vill ha? Det hålet beror inte på hur smal man är utan hur kroppen är byggd! Har du lite bredare höfter sitter oftast benen längre isär och det blir ett hål mellan menen. Finns många supersmala tjejer som inte har det där hålet. Nog om det… Kosten är superviktig och för bästa resultat så skulle jag ta hjälp av en kostrådgivare eller PT som kan räkna ut exakt kaloribehöv/dag och sedan lägga upp ett schema för det. Har man inte råd med det är ett bra tips att äta mycket protein och dra ner på kolhydrater. Konditionsträning blandat med styrketräning ger bäst resultat för att minska kroppsfettet och att forma kroppen. Lycka till tjejen och skippa alla tankar om det där hålet 🙂 Du är fin som du är! Kram Ida

äter du aldrig kolhydrater? och tycker du att man ska skippa dessa? 

SVAR: Jag äter kolhydrater varje dag. Gröt, knäckebröd, grönsaker och ibland bröd, ris och pasta. Har man som mål att gå ner i vikt eller fettprocent kan det vara en god ide att snåla på kolhydraterna. Har man inte det sp tycker jag absolut att man ska ha någon form av långsamma kolhydrater i sin kost.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind