Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA TRÄNINGSPASSET PÅ LÄNGE!

God Morgon vänner! Fast att jag kände mig trött, slö och inte alls på träningshumör igår så tog jag mig iväg till StudioDQ för att träna lite Pole Dance. Undrade seriöst hur jag skulle överleva hela passet? MEN det blev ett av de roligaste passen ever och oj vad stark jag kände mig! Har ju vilat en hel vecka från både Poleträningen och styrketräningen och mina muskler har verkligen fått återhämta sig!

Kastade mig runt, upp och ner i stången och avslutade hela passet med Burpees i 2 minuter. PUH! Så känner ni er trötta och är på väg att ställa in planerad träning någon dag så försök ändå komma iväg, för man vet aldrig? Kanske det blir världens bästa träningspass? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt