Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKA ÄR NI?

Ni läsare blir bara fler och fler på min blogg för varje dag, vilket jag tycker är väldigt roligt! Dock så tycker jag ni är lite tysta!

Jag vill veta vilka ni är? Hur gamla är ni? Vilken stad kommer ni från och vilken stad bor ni i? Vad är er favorit träningsform? Viket märke och vilken färg har ni på era träningsskor? Vad är ert motto i livet? (tänkte posta era svar i ett inlägg senare i veckan. Har ni någon bloggadress så lämna gärna den om ni vill så länkar jag er.)

Själv heter jag Ida Warg och är 25 år. Kommer från Åmål men bor sedan 2006 i Stockholm. Jag är utbildad professionell dansare och har alltid älskat alla former av dans men just nu är min favoritträningsform Pole Dance. Jag har blå/orangea träningsskor från PUMA. Mitt motto här i livet lyder: ”A quitter never wins and a winner never quits!”

 

Bild från improveme.se från Blog Awards igår. Klänning: Dry Lake Huvudsmycke: ByCelina, Skor: Bik Bok

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt