Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR MAN TRÄNAR MED KUNDVAGN!

Efter 1 timmes och 20 minuters PowerWalk gick jag glatt iväg till ICA för att hämta ut lite härliga sponsorkläder från PUMA. När jag lämnar fram mina lappar blir jag mött av gigantiska paket. Frågar personalen hur i hela friden jag ska kunna gå hem med alla dessa i 1 km? Hon kommer då med den smarta iden att jag ska låna en kundvagn av dem. Självklart gör jag det och drar hem alla grejerna med kundvagnen och sedan tillbaka till butiken med vagnen. Så gårdagens träning blev 1timme och 20 min PW och 2 km PW med kundvagn! Haha svettigt kan jag lova!

Tack PUMA för det härliga träningspasset 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind