Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 1

Vad är ditt bästa tips för att bli bättre på löpning/orka mer? Brukar springa en runda några gånger i veckan, men tycker inte att jag blir bättre eller att det går lättare, trots att jag hållit på ett tag.

SVAR: Mina bästa tips är att springa regelbundet. Springer du samma sträcka minst 3 gånger i veckan borde det kännas lite lättare, men sedan kan det kännas väldigt olika från dag till dag! Att köra olika intervallträning och utmana sig själv är det absolut effektivaste för att förbättra konditionen, så testa det 🙂 Lycka till!

Hej!
Jag undrar först hur du ser på LCHF? Är det något du rekommenderar eller avrråder från?
Vad är ditt absolut bästa komma igång-tips till oss som hamnat på latbänken och har svårt att ta oss tillbaka till rutinerna?
Vilken är din favoritövning på gymmet? 
Vad har du för syn på proteinpulver, barer och liknande?
KRAMAR TIME TO GET SKINNY

SVAR: Jag tror absolut att LCHF fungerar och mår man bra av den kosthållningen så kör! Där emot tror jag att det finns många som den inte passar också, bla. mig. Det allra svåraste att komma igång är att komma iväg till gymmet eller träningen. Mitt bästa tips där är att boka upp en träningstid med en kompis så du måste ta dig dit. Träna sedan regelbundet (minst 3 gånger/v). Annars blir det som att du måste börja om varje vecka och det är jobbigt!

Oj, om jag måste välja en favoritövning så skulle jag säga plankan. Tränar hela kroppen 🙂 Proteinpulver är bra om man tränar väldigt väldigt mycket eller om man ska ta med sig ett enkelt och gott mellanmål på väg någonstans. Det är inget man egentligen behöver och ska överkonsumera, men något som kan underlätta mellanmålen. Samma med barer.

Hoppas du fått svar 🙂 Kram Ida

Är kvarg bra att äta även om man inte äter efter lchf eller blir man fet av det och går upp i vikt? 
Sen undrar jag även hur man ska äta och träna för att få magrutor.

SVAR: Kvarg (lättkvarg) är kanon i alla lägen och ett av de få livsmedel du skulle kunna äta av hur mycket som helst utan att bli fet! För att få synliga magrutor måste du ner i fettprocent. Enkel ekvation… du måste göra dig av med fler kalorier än du får i dig varje dag. Bästa är att ta hjälp av en duktig PT eller kostrådgivare då det är svårt att veta själv vad som är rätt.

har du några tips på bra underkläder man kan ha när man tränar? Gillar inte string och tycker det blir klumpigt med vanliga trosor eller hipsters? 🙁

SVAR: Yes. Jag älskar underkläderna från Calida. De har laserskurna trosor som är helt osynliga och omärkbara. 🙂 Sedan har de bygelfria BH-ar som är kanonsköna att träna i…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind