Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILODAGAR = SLUT!

De 2 senaste dagarna har det blivit väldigt mycket gala och väldigt lite träning. Men det var precis vad jag behövde då jag var helt slut i kroppen efter all hårt träning under helgen och början av veckan. Idag blir det nya tag och på med träningen igen. Förhoppningsvis hinner jag lite Pole Dance och om inte så blir det gymmet. Wihoo, känner att jag fått tillbaka träningslusten och är taggad till tusen 🙂

Hur går det för er och er träning? Har ni motivationen uppe eller behöver ni mer pepp?

Igår var jag på Årets Chicaste Gala. Grymt var det och träffade min kyckling Sibel. 🙂

 

 Har fått väldigt mycket frågor både i kommentarerna och på mail som jag inte haft möjlighet att svar på. Därför kommer jag senare idag starta en frågestund, så ladda upp med alla frågor ni har som ni vill ha svar på och ställ dem till mig senare idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Vanja Wikström